Updatepage stopped working

CharacterProfiler.lua file uploading issues

Updatepage stopped working

Postby Corrina » Wed Jun 20, 2007 8:43 pm

After finally getting wowroster installed properly I configured it and loaded the roster. No problems my chars are showing properly. I did a couple of uploads manually to try it and it worked no problem.

Today on our guilds forum I get a question why one of our members chars wont show up and I start looking around and it seems I can't access the update.php, instead I get an errormessage saying Internal server error. The page worked fine a couple of days ago and now it doesn't. I tried to reach the conf.php file but all I get is a blank white page. The admin.php gives the same Inernal server error.

I'm dumbfunded by this as I haven't made any changes. After the problems occured I tried to change the permissions on some files but that didn't help either.

www.cotisle.com/roster
Last edited by Corrina on Wed Jun 20, 2007 8:44 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Corrina
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 01, 2007 5:19 am

Updatepage stopped working

Postby zanix » Thu Jun 21, 2007 10:25 am

http://www.cotisle.com/roster/rosterdiag.php

Say you are running php in CGI mode
We don't test roster running in this mode and it's stated that it may have problems

I see this error on almost every server that runs php in this mode

I'm not sure why this happens to be honest
Last edited by zanix on Thu Jun 21, 2007 10:28 am, edited 1 time in total.
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Updatepage stopped working

Postby Corrina » Fri Jun 22, 2007 1:57 am

Is there anything I can do about it? Just seemed strange that it worked one day and not the next.
Last edited by Corrina on Fri Jun 22, 2007 2:01 am, edited 1 time in total.
User avatar
Corrina
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 01, 2007 5:19 am

Updatepage stopped working

Postby zanix » Fri Jun 22, 2007 12:01 pm

Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests