Script error when viewing profile page

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

Script error when viewing profile page

Postby Jedi » Wed Jul 19, 2006 2:19 pm

Error: Expected ')'

Any idea how to fix this? It shows immediately in Internet Explorer in the status bar at the bottom. If you mouse over any icon on the profile page, the error goes away.

Small issue, but still an issue.

http://www.xeofyre.net/rigumortis
Last edited by Jedi on Thu Jul 27, 2006 11:09 am, edited 3 times in total.
Image
User avatar
Jedi
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Thu Jul 13, 2006 3:48 am

Script error when viewing profile page

Postby zanix » Thu Jul 20, 2006 4:07 am

Ah, the javascript error

Someone posted a decent fix around here...
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Script error when viewing profile page

Postby Jedi » Thu Jul 20, 2006 12:08 pm

I can't seem to find it. I used search, but didn't have much luck. Tried looking for 'javascript' and 'script'.

Any suggestions of where to look? Thanks!
User avatar
Jedi
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Thu Jul 13, 2006 3:48 am

Script error when viewing profile page

Postby Jedi » Thu Jul 27, 2006 10:46 am

Still getting this error... how do I fix it?

The only post regarding javascript fixes was for phpNuke. I'm not using Nuke...
Last edited by Jedi on Thu Jul 27, 2006 11:11 am, edited 2 times in total.
Image
User avatar
Jedi
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Thu Jul 13, 2006 3:48 am

Script error when viewing profile page

Postby AnthonyB » Thu Jul 27, 2006 4:13 pm

Jedi, I've just gone to your linked page and I do not get any JS errors reported. I'm using IE6 under XP SP2 with all updates.

Could you provide some more info, eg. is it still occurring, what browser version, etc.
Roster 2.0.2 svn [latest] latest trunk SVN svn [latest] running on IIS7/Windows Server 2008 SP2 | MySQL 5.0.85 | PHP 5.2.10 | Yes, Roster and PHP rocks on IIS! Even run as FastCGI extension!
User avatar
AnthonyB
Gimpy Developer
Gimpy Developer
 
Posts: 346
Joined: Tue Jul 04, 2006 2:44 pm
Location: Sydney, Australia

Script error when viewing profile page

Postby ThePrimaryDave » Thu Jul 27, 2006 8:27 pm

I'm using Mozilla 1.7.12 and I'm getting no javascript errors, either.

Is it possible that at least one of your files failed to upload properly?
ThePrimaryDave
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 64
Joined: Wed Jul 05, 2006 9:45 pm
Location: Central Coast of CA

Script error when viewing profile page

Postby Jedi » Thu Jul 27, 2006 10:19 pm

Yeah, it's still occuring. IE 6, with all updates installed.

It's definately a glitch with roster itself -- I've reinstalled three times and the error is still there. The box roster runs on got hit by lightning and had to be completely rebuilt from scratch... and the error is still there.

Line: 397 Char: 31 Error: Expected ')' Code: 0 char.php

This error is not always there and it does go away if you mouse over a piece of equipment. Not a big deal, but it's an eyesore.
Image
User avatar
Jedi
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Thu Jul 13, 2006 3:48 am

Re: Script error when viewing profile page

Postby Kyron » Sun Oct 22, 2006 3:50 am

I think i know what bug you're talking about.

It happens in the char.php and ONLY when the player has reputation with the Shen'dralar... basically the quote is causing the error.

If you want a quick fix just do this in your database:

Update `roster_reputation` set name = 'Shendralar' WHERE name = 'Shen\'dralar'

And there you go, heh... not the best fix, but it works until the 1.7.1 version for WoW Roster is released :)
Kyron
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 22, 2006 3:10 am


Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron