How to fix slow site performance with IE type browsers

General chat forum
DO NOT post bugs/feature requests for WoWRoster, PvPLog, UniUploader, or UniAdmin here

How to fix slow site performance with IE type browsers

Postby Anaxent » Wed Jul 19, 2006 4:51 pm

Having troubles viewing the site with Internet Explorer?
You will need to change your theme to the "dragonfly" theme from your Account Preferences

We are currently looking into why this is happening with IE, and also looking for a fix
Last edited by Anaxent on Fri Jul 21, 2006 4:48 pm, edited 3 times in total.
User avatar
Anaxent
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 642
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:27 am
Location: Phoenix, Az

How to fix slow site performance with IE type browsers

Postby zanix » Sat Jul 22, 2006 1:23 pm

I think I have fixed the default theme "wsg_Cardinal" for Interent Explorer

Can anyone confirm this?
Make sure you do a "forced refresh" when you test the theme
Last edited by zanix on Sat Jul 22, 2006 1:30 pm, edited 1 time in total.
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

How to fix slow site performance with IE type browsers

Postby lackland » Mon Jul 24, 2006 8:11 am

Seems to be working fine now zanix, thanks
User avatar
lackland
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Thu Jul 06, 2006 2:44 am

How to fix slow site performance with IE type browsers

Postby ThePrimaryDave » Tue Jul 25, 2006 12:54 am

Works well for Mozilla, again, too.
ThePrimaryDave
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 64
Joined: Wed Jul 05, 2006 9:45 pm
Location: Central Coast of CA


Return to General Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron