Index.php

Installation issues with WoWRoster

Index.php

Postby AidanKali » Thu Jul 19, 2007 3:22 am

I've been trying to get roster working for my website for a week or so now, and so far I get this:


Installation Errors

NOTICE

Sorry, your server does not meet the minimum requirements for Roster


Verison
This: 1.7.3
Latest: Connection failed
PHP Info
View phpinfo()
PHP Version: Using: 4.3.11 Required: 4.3.0+
MySQL Module: Available: No Required: Yes
GD Module: Available: Yes Required: Optional


I work with GoDaddy.com for my domain and db's and I set up the MySQL earlier this week. I think part of the problem is Index.php. There's probably something I'm missing to direct it to my db. Is there any way someone can tell me exactly which fields in Index.php I need to change to reflect my db info? Sorry I'm not a wiz at this stuff, and I think everytime I go in there I'm doing more damage than good anyway. Any help is appreciated!
AidanKali
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 18, 2007 2:03 pm

Index.php

Postby PleegWat » Thu Jul 19, 2007 4:16 am

There's issues with roster and godaddy. If I remember correctly, after creating the DB you need to activate it or something. Search around a bit, should be on here somewhere. Or contact godaddy - you're paying them after all, and you're paying for mysql, so you're entitled to support if you're not getting mysql.

This is not roster related - the check the installer does is the most basic one available. If the installer says mysql isn't available, then it isn't, and it's ALWAYS an issue that can only be solved by your host, or by using the controls your host gives you over your site.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Index.php

Postby AidanKali » Fri Jul 20, 2007 1:09 pm

Thanks for the help, I guess I set it up as windows hosting instead of linux; I switched up and it detects mysql now.

The problem now is after i go through install.php, at the end it tells me to remove install.php, update.php and /install/ from the directory when I try to continue on to config. If i go to conf.php directly, the page is blank.

Lost again, help?
AidanKali
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 18, 2007 2:03 pm

Index.php

Postby zanix » Fri Jul 20, 2007 1:35 pm

Remove those files and refresh the page, it will provide you with a link to Roster Config
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests