Realmstatus image not showing

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

Realmstatus image not showing

Postby enzeru » Thu Aug 09, 2007 1:52 am

Hey, it's me again. For some reason the Realmstatus is saying "WoW Server Status" instead of showing the actual image. Is there a quick fix for this?

I tried searching the forms for a few fixes and tried most of them but none of them have worked.
enzeru
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Tue Aug 07, 2007 12:08 pm

Realmstatus image not showing

Postby tuigii » Fri Aug 10, 2007 12:16 am

If it was working, and YOU didn't changed the settings, then it's the other part involved who changed something.

Saw this many times, on many servers (realms).

Don't touch anything, just wait.

PS "the other part" = The WoW site where the realm status is copied from. They are being called 'Blizzard' :D

PS2 : second 'third part' solution : your hoster threw out some needed PHP code .... a very rare thing.
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France

Realmstatus image not showing

Postby Subxero » Fri Aug 10, 2007 1:20 am

And your website to check the host part is ...
Subxero - Priest 70 Holy - Asphelt Knight Officer - Zul'jin Horde.
User avatar
Subxero
WR.net Artisan
WR.net Artisan
 
Posts: 234
Joined: Thu Jul 06, 2006 4:08 pm
Realm: Zul'jin (PvE) - US


Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron