Blank Page

Sync Blizzards' Armory data with WoWRoster (addon depreciated no longer works see ApiSync)

Moderators: Ulminia, poetter

Blank Page

Postby Slyver » Mon Aug 27, 2007 9:59 pm

I installed the armorysync addon and when I click the button under the addons all I get is a blank internet explorer page saying the page cannot be found.

I changed the site to reflect www.wowarmory.com

Any help appreciated.

Thanks
Slyver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 31
Joined: Tue Jul 11, 2006 10:27 pm

Blank Page

Postby Slyver » Tue Aug 28, 2007 12:15 am

ok i installed the 253_2 fixes and changed the host to www.wowarmory.com and I no longer get the blank and actually get errors now.

invalid argument supplied foreach () function.parsing.php line 125 and 146

This includes a wowdb error
2013: lost connection to MySQL server during query



PS as we speak I got another blank page but it might be because I changed wowrosterdf to 0 instead of 1.
Slyver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 31
Joined: Tue Jul 11, 2006 10:27 pm

invalid argument

Postby Slyver » Tue Aug 28, 2007 2:02 am

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content/a/z/z/azzlano/html/THC/roster/addons/ArmorySynch/functions.parsing.php on line 125

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content/a/z/z/azzlano/html/THC/roster/addons/ArmorySynch/functions.parsing.php on line 146
Attachments
error.jpg
error page
error.jpg (200.38 KiB) Viewed 216 times
Last edited by Slyver on Tue Aug 28, 2007 2:03 am, edited 1 time in total.
Slyver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 31
Joined: Tue Jul 11, 2006 10:27 pm

Blank Page

Postby Slyver » Wed Aug 29, 2007 7:37 pm

You can close this down, I am working through another post.

Thanks
Slyver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 31
Joined: Tue Jul 11, 2006 10:27 pm


Return to ArmorySync - Depreciated

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron