Strange problem sigs

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Strange problem sigs

Postby darkraver » Mon Sep 10, 2007 6:52 pm

All my signatures and avatares lost all the text in them :S ...

Image

Can any one help me pls ?

Roster Diag

http://www.mydarkserver.com/portucale/r ... erdiag.php

tks
User avatar
darkraver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 20
Joined: Fri Aug 18, 2006 2:07 pm

Strange problem sigs

Postby zanix » Mon Sep 10, 2007 11:50 pm

Your host might have changed something
Looking at Roster Diag
Code: Select all
FreeType Linkage     with TTF library

This has been known to cause problems with the text in SigGen

I know that this works better
Code: Select all
FreeType Linkage     with freetype



Try changing the font/color/size And ask your host if they changed anything recently on your server
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Strange problem sigs

Postby darkraver » Mon Sep 17, 2007 10:07 pm

Problem solved ... sorry for the late replay but they take a bit more time to change the "FreeType Linkage", and yes it solved the problem
User avatar
darkraver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 20
Joined: Fri Aug 18, 2006 2:07 pm


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron