SigGen [v0.3.0] Beta 2 - small PHP issue

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

SigGen [v0.3.0] Beta 2 - small PHP issue

Postby tuigii » Wed Oct 03, 2007 7:48 am

When entering the SigGen config pages, il have a
Code: Select all
addons/siggen/templates/sc_nametest.tpl
  Notice line 40: Undefined offset: 1


A solution might be :
Move line 48 & 49:
Code: Select all
if( $name_test != '' )

just before line 40.

The entire if block is useless when $name_test doesn't contain a string value like "me@EU-overhere".
When entering, --None-- is selected - $name_test will be empty.
PHP screams about it :wink:
Last edited by tuigii on Wed Oct 03, 2007 7:49 am, edited 1 time in total.
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France

SigGen [v0.3.0] Beta 2 - small PHP issue

Postby zanix » Wed Oct 03, 2007 7:51 am

I wouldn't say scream, more like a
"Hey buddy, I wouldn't do that if I were you!"
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: SigGen [v0.3.0] Beta 2 - small PHP issue

Postby tuigii » Wed Oct 03, 2007 7:55 am

You guys are really to fast.... :D :D
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron