German: Feld "Zuletzt aktualisiert" zeigt 01.01. 0:00

Sync Blizzards' Armory data with WoWRoster (addon depreciated no longer works see ApiSync)

Moderators: Ulminia, poetter

German: Feld "Zuletzt aktualisiert" zeigt 01.01. 0:00

Postby Hotspotter » Thu Oct 04, 2007 11:53 pm

Hi,

hab ArmorySync für den Roster 1.7.3 installiert. Hat auch soweit funktioniert. Nur im Feld "Zuletzt aktualisiert" steht jetzt bei einigen 01.01. 0:00.

Kennt den Fehler zufällig jemand ?

Gruß Hotspotter
Hotspotter
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 05, 2007 2:35 pm

German: Feld "Zuletzt aktualisiert" zeigt 01.01. 0:00

Postby poetter » Fri Oct 05, 2007 12:01 am

Please enter your requests in english. This is an english speaking forum and others might want to help you but can't cause they don't understand german.

This is a problem with the strtodate function that i have come to with ArmorySync 2.6. I will correct this and post a new version.


PS.: Das ist ein Problem mit der strtodate Funktion, die mir erst bei ArmorySync 2.6 aufgefallen ist. Werde das nochmal korrigieren und ein neue Version posten.
Last edited by poetter on Fri Oct 05, 2007 12:02 am, edited 1 time in total.
Image
User avatar
poetter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 462
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:41 pm
Location: Germany/Hamburg

German: Feld "Zuletzt aktualisiert" zeigt 01.01. 0:00

Postby Hotspotter » Fri Oct 05, 2007 8:10 pm

sorry, and thank you ;)
Hotspotter
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 05, 2007 2:35 pm


Return to ArmorySync - Depreciated

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron