Armorysync svn[256] not updating correctly

Sync Blizzards' Armory data with WoWRoster (addon depreciated no longer works see ApiSync)

Moderators: Ulminia, poetter

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby lunzet » Fri Oct 05, 2007 11:16 pm

Hi all,
I am running Roster 2.0 svn[1377] and Armorysync svn[256] and found the following strange behaviour. Previously when I started a memberlist sync it would update the status and say: 1 of 1 completed.

Now when I update the memberlist the status is not changed but the List seem to refresh anyways.

The more concerning behaviour now takes place when I do sync the Members with the Armory. It will only update 1 character and then stop. With previous versions I could just start the process and it would update all chars in this Guild.

Do I miss something or is there something wrong?

Please let me know.
Thanks for the great work

EDIT: Found it myself by disabling AJAX
Last edited by lunzet on Fri Oct 05, 2007 11:27 pm, edited 1 time in total.
User avatar
lunzet
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 119
Joined: Sat Jan 13, 2007 1:23 pm

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby poetter » Fri Oct 05, 2007 11:27 pm

With svn[256] i introduced ajax witch is on by default. If you just want to update turn it off in the config. Though in svn[256] there is still a bug with update time witch causes non enUS rosters to reject the armory data cause the date is set to some around 1970. This ones is fixed and will be in the next release.

If you want to help please tell me your browser and its version and if you get any java errors.
Last edited by poetter on Fri Oct 05, 2007 11:28 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
poetter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 462
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:41 pm
Location: Germany/Hamburg

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby lunzet » Fri Oct 05, 2007 11:33 pm

Firefox 2.0.0.7 without any Java Errors. It will just not update.

But fine for me now after disabling AJAX. Its running perfectly...if all these parsing errors would be getting less.....

Thanks a lot
User avatar
lunzet
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 119
Joined: Sat Jan 13, 2007 1:23 pm

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby poetter » Fri Oct 05, 2007 11:36 pm

Ar you realy sure about the errors? have you watched your error console?
Image
User avatar
poetter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 462
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:41 pm
Location: Germany/Hamburg

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby vblars » Sat Oct 06, 2007 6:46 am

how about like this:
Advarsel: Ukendt egenskab 'filter'. Erklæring droppet.
Kildefil: http://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/
Linje: 0

Advarsel: Ukendt egenskab '_margin-bottom'. Erklæring droppet.
Kildefil: http://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/
Linje: 0

Advarsel: Ukendt egenskab 'filter'. Erklæring droppet.
Kildefil: http://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/
Linje: 0

Advarsel: Ukendt egenskab '_margin-bottom'. Erklæring droppet.
Kildefil: http://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/
Linje: 0

Advarsel: Ukendt egenskab 'filter'. Erklæring droppet.
Kildefil: http://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/
Linje: 0

Advarsel: Ukendt egenskab '_margin-bottom'. Erklæring droppet.
Kildefil: http://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/
Linje: 0


Thats is what my Firefox say when i use AJAX. Im usning FF ver 2.0.0.7.
User avatar
vblars
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 50
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:52 pm

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby poetter » Sat Oct 06, 2007 6:56 am

Hmm, i might be false, couse my dansk is very bad, but from the URLs you posted i would say, that has nothing to do with armorysync cause this urls would never been called from it. and if so you wouldn't get any java error messages from this pages in your browser, but from your own webpage.

Ever been on wow-europe.com and watch some nice High Level Armor Sets?
Image
User avatar
poetter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 462
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:41 pm
Location: Germany/Hamburg

Re: Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby lunzet » Sat Oct 06, 2007 7:20 am

poetter wrote:Ar you realy sure about the errors? have you watched your error console?


yes ...no errors just the sql debug info.
User avatar
lunzet
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 119
Joined: Sat Jan 13, 2007 1:23 pm

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby poetter » Sat Oct 06, 2007 7:25 am

Hmmm, i already did a rewrite of the ajax and xml code. till next release there will be more debugging. Lets be patient.
Image
User avatar
poetter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 462
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:41 pm
Location: Germany/Hamburg

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby vblars » Sat Oct 06, 2007 7:55 am

Sorry I didn't see it was in danish it's just warring's we get.
User avatar
vblars
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 50
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:52 pm

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby PleegWat » Sat Oct 06, 2007 5:45 pm

lunzet: I think poetter doesn't mean errors in the php page, but in your browser ajax. You need a plugin like firebug to see java errors in firefox, I think.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby poetter » Sat Oct 06, 2007 6:57 pm

PleegWat is right. I'm not really sure, too much FF Addons, but i think the error console is a standard feature. Look under extras. It will post every js error, so please cleanup the log before testing ArmorySync. In a standard installation of FF i think this is the only way to find something out about js errors
Last edited by poetter on Sat Oct 06, 2007 6:58 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
poetter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 462
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:41 pm
Location: Germany/Hamburg

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby vblars » Sat Oct 06, 2007 8:01 pm

Yea you are right FF comes with an error console and thous errors I've copy out for you is the only error i got and no update of any guildies.

I've just got some new errors:
Error: junk after document element
source file: http://vblars.dk/r2/ajax.php?addon=armo ... START=test
Line: 2, column: 1
source Code:
<b>Notice</b>: Use of undefined constant ROSTER_PAGE - assumed 'ROSTER_PAGE' in <b>F:\websrv\www\r2\ajax.php</b> on line <b>19</b><br />^

Error: response.getElementsByTagName("cont")[0] has no properties
source file: http://vblars.dk/r2/js/mainjs.js
Line: 439
Hope my translation is going to help. :)
User avatar
vblars
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 50
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:52 pm

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby poetter » Sat Oct 06, 2007 8:18 pm

Yes, this is what i'm looking for thx. Which version of Roster are you using? Wich version has your ajax.php? This is an error i did not expect.
Image
User avatar
poetter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 462
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:41 pm
Location: Germany/Hamburg

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby vblars » Sun Oct 07, 2007 2:47 am

I'm using WoWRoster v1.9.9.1377 and
SVN: $Id: ajax.php 1375 2007-10-02 23:55:33Z Zanix $ I hope it's what your looking for. :p
Last edited by vblars on Sun Oct 07, 2007 2:50 am, edited 1 time in total.
User avatar
vblars
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 50
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:52 pm

Armorysync svn[256] not updating correctly

Postby poetter » Sun Oct 07, 2007 3:16 am

Yes exactly, but then i have no idea how this error can occure.
Image
User avatar
poetter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 462
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:41 pm
Location: Germany/Hamburg

Next

Return to ArmorySync - Depreciated

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests