Roster Configuration / installation Problems

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

Roster Configuration / installation Problems

Postby Drewen » Mon Oct 29, 2007 3:54 pm

Hi all,

I have installed wowroster this weekend in my server and I have some problems:

1- I can't upload my CharachterProfiler.lua, when I upload it, the explorer turns as "no connection".

2- In my Roster Diag. I see the button:

"fopen_url is NOT Supported by your Web Server.
Please press the button to process the File Verion Check remotely"

In the File Versions remote diagnostics i saw that in ./lib/ I had the status "Critical" because wowdb.php svn version is 603 (no 609) and the author does not match with SVN.

Seeing that, I click on the button to download the Update package..but when I have downloaded it, and I unzip the file, there is an error on the file and I can't unzip it.

¿What is the problem? I need help, please


Thank you
Drewen
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 25, 2007 2:55 pm

Re: Roster Configuration / installation Problems

Postby tuigii » Mon Oct 29, 2007 4:11 pm

Drewen wrote:Seeing that, I click on the button to download the Update package..but when I have downloaded it, and I unzip the file, there is an error on the file and I can't unzip it.


I bet you're using IE7 (IE6).
Downloading a ZIP with them never worked well (or: at all).

A good reason to use/install Firefox - it will download the ZIP for you.
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France

Roster Configuration / installation Problems

Postby poetter » Mon Oct 29, 2007 4:34 pm

I get error message on the zip file, too. This is caused by a 0 byte file and i'm able to ignore the message. my packer still extracts the files. 7zip is the answer!
Image
User avatar
poetter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 462
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:41 pm
Location: Germany/Hamburg

Roster Configuration / installation Problems

Postby zanix » Tue Oct 30, 2007 12:12 am

Moved to the correct forum
You are NOT using Roster 2.0 beta, DO NOT post in "the beta files" forum for release version issues
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron