Realm info

Theme, template, layout, or image issues

Realm info

Postby valkyrier » Wed Nov 21, 2007 9:03 pm

I have tried for a time now figuring out why my realm in (the one under the realm status icon) Is telling me that i belong to a RP-PVP server, when i am in reality on a "Normal" one... i got the roster uploaded to two diffrent servers, one for testing out the addons i attach, before implenting them into the main one... they are nearly identical, except the profiles from my fellow guildies... however, on the test roster, the Realm info shows the right type of realm, on the main one, it does not...
I may just have overlooked a setting here.. but i'm not cabable to solve this.. any suggestions?
Last edited by valkyrier on Wed Nov 21, 2007 9:04 pm, edited 1 time in total.
valkyrier
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 21, 2007 8:10 pm

Realm info

Postby zanix » Thu Nov 22, 2007 3:44 am

Make sure you select the correct region in the realmstatus config
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Realm info

Postby valkyrier » Thu Nov 22, 2007 6:59 am

It is set to the right option..

Please note, in the header at the roster meny it looks like this:

<GUILD NAME>@Emerald Dream (PVE)

but in the right pane of the meny it is like this:

Emerald Dream

High

RP-PVP

So the roster is also telling tales againt it self
valkyrier
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 21, 2007 8:10 pm

Realm info

Postby zanix » Thu Nov 22, 2007 7:26 am

Realms status gets the realm type form the xml feed, not from the config in Roster

Try removing all rows in the roster_realmstatus table using phpmyadmin
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Realm info

Postby valkyrier » Fri Nov 23, 2007 1:12 am

Then it shows

"No status" both on the realm info and status

Edit:

Did it once more and now it shows:

"WoW server status" in plain text no img
Last edited by valkyrier on Fri Nov 23, 2007 5:33 am, edited 1 time in total.
valkyrier
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 21, 2007 8:10 pm


Return to Appearance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron