[svn 1475] Upload of Guild Profiler data issue

Posts from previous Beta sessions

[svn 1475] Upload of Guild Profiler data issue

Postby Willowhealer » Tue Nov 27, 2007 7:16 am

First is my challenge... When I updated my files to the 1475 build I could no longer view data... it would give me the No Guild Data error... but also would not allow me to pull up the Upload Profile screen... it would give me that same error...

So... I took a look at the forums and noticed that I may have done a few things wrong (no surprise there)... so I figured ok... let's make this simple and re-install... so I blew out the database and roster directory and ran a clean install starting from scratch using the 1475 build... still get the same results...mostly...

Currently... if I don't turn on any addons I can upload data and motor around the configuration settings... however if I turn on any addons then any time I try to access pretty much anything (including the addon configuration area) I get that error... the only way I can turn off the addons again is to use the back button in the browser...

Oh... and I also made sure that I have the current Character and Guild Profiler addons... and the last thing I did was to delete my CharacterProfile.lua and created one from scratch...

I am sure I have made this sound a lot more complicated than it really is... but I wanted to give as clear an understanding of what is going on as I could...
Willowhealer
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 14
Joined: Wed Apr 11, 2007 8:32 am

Re: [svn 1475] Upload of Guild Profiler data issue

Postby Willowhealer » Tue Nov 27, 2007 7:18 am

Here is my current CharacterProfile.lua to see if there is an issue here... let me know if there are any other files that would be useful.
Attachments
characterprofiler.lua
(260.22 KiB) Downloaded 77 times
Willowhealer
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 14
Joined: Wed Apr 11, 2007 8:32 am

[svn 1475] Upload of Guild Profiler data issue

Postby zanix » Tue Nov 27, 2007 7:47 am

Can we get a link to your site as well
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: [svn 1475] Upload of Guild Profiler data issue

Postby Willowhealer » Tue Nov 27, 2007 8:18 am

Willowhealer
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 14
Joined: Wed Apr 11, 2007 8:32 am

[svn 1475] Upload of Guild Profiler data issue

Postby Willowhealer » Tue Nov 27, 2007 8:19 am

I can also PM you the Roster sites PW if that would help at all...
Willowhealer
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 14
Joined: Wed Apr 11, 2007 8:32 am

[svn 1475] Upload of Guild Profiler data issue

Postby zanix » Tue Nov 27, 2007 8:26 am

PleegWat and I have found this error today and it should be fixed in the svn

Later tonight I will be packaging up another build or you can get the latest build via the svn
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

[svn 1475] Upload of Guild Profiler data issue

Postby Willowhealer » Tue Nov 27, 2007 8:32 am

Sweet... you guys rock... thanks alot... totally dig this version btw... can't wait for it to go full release :)
Willowhealer
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 14
Joined: Wed Apr 11, 2007 8:32 am


Return to Archived

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron