Missing Mouseover [beta 1486]

Posts from previous Beta sessions

Missing Mouseover [beta 1486]

Postby Holgiranemsi » Fri Nov 30, 2007 7:25 pm

Hi folks,
after the installation of the last beta version 1486 we miss the mouseover-information. The source-code of the pages has still its "overlib" functions but nothing happens using IE (6) and also FireFox.

I searched the settings to find any function to allow or permit those mouseovers but was not able to find it.

Any hot hint how to get them back?
Holgi
Holgiranemsi
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 88
Joined: Fri Feb 16, 2007 12:28 pm

Missing Mouseover [beta 1486]

Postby Keviel » Fri Nov 30, 2007 8:03 pm

Where? On the members list player notes, on the character's items, or where? I'm not missing them anywhere on mine.
Keviel
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 60
Joined: Fri Oct 19, 2007 7:53 pm
Location: Copenhagen, Denmark

Missing Mouseover [beta 1486]

Postby PleegWat » Fri Nov 30, 2007 8:25 pm

Is your page completely loaded?
Did you edit the footer?
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Missing Mouseover [beta 1486]

Postby Holgiranemsi » Fri Nov 30, 2007 9:19 pm

Sorry, my fault.
I used WEBFTP.DE to upload and the uploaded Zipfile of Rev 1486 was stored in a subdir instead of overwriting the old code.

Sorry for the mess ;-)
Now it works perfect!
Holgi
Holgiranemsi
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 88
Joined: Fri Feb 16, 2007 12:28 pm


Return to Archived

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron