No menu in siggen_030_320

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

No menu in siggen_030_320

Postby Hyunckel » Sun Dec 02, 2007 2:38 am

I have install Roster 2 and siggen_030_320.
No problem during siggen's install but when i go to the button to configure there is no menu.

Everybody can help me please ?
----------------------------------------------
RLS vous salue !
Image
Image
User avatar
Hyunckel
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 11
Joined: Sun Apr 15, 2007 1:23 am

No menu in siggen_030_320

Postby zanix » Sun Dec 02, 2007 2:52 am

What button are you hitting to go to the config?

The button when you are viewing a character is only a viewer
The config is accessed via RosterCP
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

No menu in siggen_030_320

Postby Samadhi » Tue Dec 04, 2007 12:32 am

I just tried a new install and I'm having the same problem. SigGen isn't listed under the Addon Config section in the Roster CP so there's no way to modify its settings:
Image
Image
User avatar
Samadhi
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 114
Joined: Mon Jul 17, 2006 10:38 pm
Location: NJ, USA

No menu in siggen_030_320

Postby zanix » Tue Dec 04, 2007 2:18 am

Make sure you have all the files uploaded
The config will not show if siggen/admin/index.php does not exist
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

No menu in siggen_030_320

Postby Samadhi » Tue Dec 04, 2007 3:23 am

Ok, well that explains that, then.

Is it possible that admin/index.php was missing from the zip over the weekend?
Image
User avatar
Samadhi
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 114
Joined: Mon Jul 17, 2006 10:38 pm
Location: NJ, USA

No menu in siggen_030_320

Postby zanix » Tue Dec 04, 2007 8:56 am

Nope
It's the same zip thats been there since 11.28.07
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

No menu in siggen_030_320

Postby Samadhi » Tue Dec 04, 2007 10:16 am

Hmm. Ok, then. Apparently, I'm just a dolt. :)
Image
User avatar
Samadhi
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 114
Joined: Mon Jul 17, 2006 10:38 pm
Location: NJ, USA

Re: No menu in siggen_030_320

Postby Hyunckel » Sat May 23, 2009 7:26 am

My problem came from my host.
I changed and now i have no problem.

Thank you for your help !
----------------------------------------------
RLS vous salue !
Image
Image
User avatar
Hyunckel
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 11
Joined: Sun Apr 15, 2007 1:23 am


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron