Roster svn[1540] fatal error

Posts from previous Beta sessions

Roster svn[1540] fatal error

Postby niagairt » Mon Dec 17, 2007 10:03 am

Updated to [1540] and when I go into config, after I put in the passowrd I get the following error:

Fatal error: Call to a member function getConfigData() on a non-object in /services3/webpages/f/t/{MYSITE}/public/roster/admin/roster_conf.php on line 34

Did I update wrong, or is something else in the mix?
Rogues may do it from behind, but mages do it hard and fast.
Image
User avatar
niagairt
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Wed Jan 10, 2007 7:16 am
Location: Forks, WA

Roster svn[1540] fatal error

Postby zanix » Mon Dec 17, 2007 11:05 am

Make sure you overwrote all your files with the new files

The config system changed a bit and if you didn't overwrite all the files you would have this error
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Roster svn[1540] fatal error

Postby niagairt » Mon Dec 17, 2007 12:24 pm

That was it, thank you.....I had forgotten to change my FTP program to update all
Rogues may do it from behind, but mages do it hard and fast.
Image
User avatar
niagairt
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Wed Jan 10, 2007 7:16 am
Location: Forks, WA


Return to Archived

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron