Havin a small problem

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Havin a small problem

Postby huto » Wed Jul 26, 2006 9:38 am

When I attempt to use the http://www.mysite.com/roster/addons/sig ... ?name=Huto

gives me this error:
Error - [GD Info]

Line 1114: Unable to open 'C:\Inetpub\vhosts\mysite.com\httpdocs\roster\addons\siggen\saved\sig-Huto.jpg' for writing


But I have no problems with...
http://www.mysite.com/roster/addons/sig ... saveonly=0

I'm guessing its a permission problem... I've opened every permission I could on that folder but still cant get it to work. If anyone's had this problem before and could toss an idea out, would much appreciate it.

(here's the GD Info link if it matters...)
GD support: yes
GD Version: bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support: yes
FreeType Linkage: with freetype
T1Lib Support: no
GIF Read Support: yes
GIF Create Support: yes
JPG Support: yes
PNG Support: yes
WBMP Support: yes
XBM Support: yes
JIS-mapped Japanese Font Support: no
huto
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 25, 2006 8:37 pm

Havin a small problem

Postby zanix » Wed Jul 26, 2006 10:16 am

Try deleteing
Code: Select all
C:\Inetpub\vhosts\mysite.com\httpdocs\roster\addons\siggen\saved\sig-Huto.jpg
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Havin a small problem

Postby huto » Wed Jul 26, 2006 7:43 pm

where's the "I'm an idiot" emoticon? Thnx that did it :)
huto
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 25, 2006 8:37 pm


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron