Problems with Guildvault

Displays the Guild vault introduced in WoW 2.3

Moderator: Nefuh

Problems with Guildvault

Postby Coco_Avignon » Thu Jan 03, 2008 7:25 pm

Hi,

I apreciate really this new addon, where you can see the inventory of the guildbank on the roster, but I am having a problem to make it work.

I am runing guild roster 1.7.3 on my guildpage (www.lacrimasetsanguis.at)
I put both foldes (guildvault & guildvault_log) inside the roster/addon directory on my webspace.

So, now i have a button called "Neue Gildenbank" in my roster.
If I click on it I get the message:
"Es liegen keine Gildenbankdaten vor. Bitte führe ein Gildenupdate aus."
(there are no guildbank datas, please make an guildupdate)

So i clicked on "update Profile" and entered the password tu update the whole guild data.

Inside the update log, it returns with the following error:
----------------------------------
Update Gildebankdaten

[Update Geldwerte]
[Update Konfiguration]
AltMonitor - 3 records without matching member records deleted

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in .../roster/addons/guildvault/trigger.php on line 127

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .../roster/addons/guildvault/trigger.php on line 127
----------------------------------

Does somebody have a solution or a tip whats wrong ???

Thanxs in advance
Coco
Last edited by Coco_Avignon on Thu Jan 03, 2008 7:38 pm, edited 1 time in total.
Coco_Avignon
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 18, 2007 1:08 am

Re: Problems with Guildvault

Postby Javu84 » Thu Jan 03, 2008 7:33 pm

I'm having the same problem

Code: Select all
Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /.../wow/roster/addons/guildvault/trigger.php on line 127

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /.../wow/roster/addons/guildvault/trigger.php on line 127
Javu84
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 25, 2007 6:17 am

Problems with Guildvault

Postby Javu84 » Fri Jan 04, 2008 8:33 am

I looked into my CP.lua and couldn't find the vault section.
This is probably what's happening to you too.

I still haven't found why the guild profiler is not saving the guild vault section.
Javu84
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 25, 2007 6:17 am

Re: Problems with Guildvault

Postby Nefuh » Sun Jan 06, 2008 6:24 pm

Hey,

the trigger.php looks for an array that will not build, when there is no guildbank data.

I have added some additional checks so now it should even work, when there´s no data. Look at the sticky for the new trigger.php

To save the guildbank it could help to open the guildbank in the game an pres s the "save" Button in the Characterwindow for each tab.
Administrator of the german User2User Community for WoWRoster.
Guild Master from Scum from Hell - Horde @ EU-Anetheron.
User avatar
Nefuh
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 213
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:34 pm
Location: Krefeld Germany

Re: Problems with Guildvault

Postby Coco_Avignon » Mon Jan 07, 2008 5:04 pm

Thanxs Nefuh for your reply :-)

Iam sorry to bother you again. :roll:

I tried it with your new trigger.php file and didn't get any error, but still couldn't see any on the guildvault. so i deleted my character profiler and guild profiler directory and installed it completely new (I allready checked before if I had the newest version) and I also downloaded Guildvault again (guildvault_roster173_version8-1.zip)
So finally now its updating *yeah* :D

Yet my problem now is the view:
My guildvault is looking like this:

and I think it should nearly look lite the vault ingame with tabs. Also I dont have any scroolbars in the log. But the newest entry are at the bottom, which I couldnt see without scroll bars.

Any idea what I am doing wrogn ?? :?

greetings
Coco
Coco_Avignon
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 18, 2007 1:08 am

Problems with Guildvault

Postby Nefuh » Mon Jan 07, 2008 11:19 pm

Hey Coco_Avignon.

first it looks like that in the Image top_h.png i´ve not set the background to transparent.

This could be solved with an Image Edititing Program, like Photoshop or Microsoft Office Photoeditor.

In the next days (i could not say a real value) i will upload a new version, that only use gif-Images, because Internet Explorer looks like having problems by displaying PNG-Images with transparent-Background.

Greets Nefuh
Administrator of the german User2User Community for WoWRoster.
Guild Master from Scum from Hell - Horde @ EU-Anetheron.
User avatar
Nefuh
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 213
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:34 pm
Location: Krefeld Germany

Problems with Guildvault

Postby PleegWat » Mon Jan 07, 2008 11:39 pm

IE6 doesn't do transparent pngs. I think I've seen fixes in javascript, but I don't know where, you'll have to google.
IE7 does transparent pngs fine AFAIK
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Problems with Guildvault

Postby valkyrier » Tue Jan 08, 2008 6:44 am

Sorry doubleposted!!
lastone is correct
Last edited by valkyrier on Tue Jan 08, 2008 6:47 am, edited 1 time in total.
valkyrier
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 21, 2007 8:10 pm

Re: Problems with Guildvault

Postby valkyrier » Tue Jan 08, 2008 6:46 am

It seems like i'm alone about this problem, if it is already writen i'm sorry to double post, but i where unable to find some similar...

http://www.kotaed.org/roster/addon.php? ... guildvault

It is only two icons missing (as i can see) and i'm missing parts of the frame.

In addition i'm unable to findout how to view the bank in tabs and not in multiview


And one more thing.. this is a great addon and thanks a lot for it, however i wonder, is it possible to add the "request" feature to this one? I found a addon to the original guildbank where i could request items in bank
Last edited by valkyrier on Tue Jan 08, 2008 6:49 am, edited 1 time in total.
valkyrier
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 21, 2007 8:10 pm

Problems with Guildvault

Postby Nefuh » Tue Jan 08, 2008 9:49 am

Hey valkyrier,

you´ve to copy the No_Icon.jpg Image-File (should be in the ZIP-File you´ve downloaded) to your Roster/img/Interface/Icons Folder so, when a Icon is missing (File could not be found) it will be replace my this one.

So now (in your roster) it will be displayed a alternate Text for the missing Icon an the Frame will be oversized.

For displaying the bank in tabs open the conf.php in the addon-folder. Look for:

Code: Select all
    
// 1 = InGame | 0 = Sorted | Show Bank like InGame or sorted 
$addon_conf['guildvault']['show_like_ingame'] = 1
    
// 1 = Stack | Stack Items?
$addon_conf['guildvault']['stack_items'] = 1;
     
// 1 = Single Tab | 0 = Multi Tab | Show Single Tab or all 
$addon_conf['guildvault']['show_tabs'] = 0
    
// Use Javascript to switch tabs or not
$addon_conf['guildvault']['use_javascript'] = 1;        
 


Here you can set $addon_conf['guildvault']['show_tabs'] = 1; so it will display only one Tab an you can switch manually the tabs.

Request Feature? I will look if i could add this to a new version. But i could not say, when i will be finished. Actually I worked on a Joomla Component to display some Roster-Information for my own guild (like Numbers of Members, Numbers of Members for each class / race ...).

Greets Nefuh
Last edited by Nefuh on Tue Jan 08, 2008 9:51 am, edited 2 times in total.
Administrator of the german User2User Community for WoWRoster.
Guild Master from Scum from Hell - Horde @ EU-Anetheron.
User avatar
Nefuh
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 213
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:34 pm
Location: Krefeld Germany

Re: Problems with Guildvault

Postby valkyrier » Tue Jan 08, 2008 2:39 pm

Thanks a lot mate, this helped me alot! :P
valkyrier
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 21, 2007 8:10 pm

Problems with Guildvault

Postby Keyizz » Thu Jan 10, 2008 1:15 am

Hi there, I'm having the same problem as Coco_Avignon and Javu84. I changed to the new trigger.php which solved the errors but I still can't get any data to upload. I reinstalled the addon on the server and also removed rpgoCP and GP addons and lua's, logged into WoW, logged out and then reinstalled the addons. Logged back in and did a save after viewing each tab of the guild vault, logged out but there is still no reference to the guild vault in the lua. I'd really appreciate any other ideas anyone has.

Thanks a lot

Edit : Ahh I got it sorted now just had to disable all my other mods and it works ok, I should have thought of that before :). If I track down which is conflicting I'll let you know.
Last edited by Keyizz on Thu Jan 10, 2008 1:31 am, edited 1 time in total.
Keyizz
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 15, 2006 5:19 pm

Problems with Guildvault

Postby Javu84 » Fri Jan 11, 2008 7:16 am

yep. that worked. thanks
Javu84
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 25, 2007 6:17 am

Problems with Guildvault

Postby quixsilver » Thu Jan 31, 2008 8:19 pm

I've tried all of the above. The guildvault information is in the CP.lua, but doesnt get imported. I've tried the new trigger -> no change.

Keep getting the error:

No guildbank Data. Please update your Guild.
Attachments
characterprofiler.lua
(806.15 KiB) Downloaded 96 times
Last edited by quixsilver on Fri Feb 01, 2008 4:44 am, edited 1 time in total.
quixsilver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 31, 2008 6:39 pm

Problems with Guildvault

Postby Nefuh » Thu Jan 31, 2008 9:37 pm

Please attach your CP.lua or send it by Email to info@online-gilde.de so i can take a look at it.

Nefuh
Administrator of the german User2User Community for WoWRoster.
Guild Master from Scum from Hell - Horde @ EU-Anetheron.
User avatar
Nefuh
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 213
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:34 pm
Location: Krefeld Germany

Next

Return to Guildvault

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron