problem with trigger.php

Displays the Guild vault introduced in WoW 2.3

Moderator: Nefuh

problem with trigger.php

Postby nefzen » Sun Jan 06, 2008 2:17 pm

hi all

i am french and try to test your addon but i have a problem

when i update my cp.lua in my roster i have this log into my update log :


Code: Select all
Update Guildbankdata

[Update Money]
[Update Config]

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /mnt/145/sda/2/5/chechepacco89/roster/addons/guildvault/trigger.php on line 127

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/145/sda/2/5/chechepacco89/roster/addons/guildvault/trigger.php on line 127


Update Guildbankdata

[Update Money]
[Update Config]


what can i do to repair my problem ?

(sorry for my very bad english)


thanks all
nefzen
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Sat Apr 28, 2007 3:01 pm

Re: problem with trigger.php

Postby Nefuh » Sun Jan 06, 2008 6:17 pm

Looks like that there are no Tabs saved in your CharacterProfiler.lua.

I have added some additional checks, so now it should not report the failure, when there´s no data.

Please try the new trigger.php an give some feedback. You can find the new trigger.php in the sticky.

Thanks

Nefuh
Last edited by Nefuh on Sun Jan 06, 2008 6:24 pm, edited 1 time in total.
Administrator of the german User2User Community for WoWRoster.
Guild Master from Scum from Hell - Horde @ EU-Anetheron.
User avatar
Nefuh
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 213
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:34 pm
Location: Krefeld Germany

Re: problem with trigger.php

Postby nefzen » Sun Jan 06, 2008 10:54 pm

oki thx

but why i have no data in my cp.lua ?

in game i open a guildbank but no data in a cp.lua
nefzen
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Sat Apr 28, 2007 3:01 pm

Re: problem with trigger.php

Postby Nefuh » Mon Jan 07, 2008 11:13 pm

Hello nefzen,

please try, after opened the guildbank, open your character window and press the "save"-Button manually. Do this for each guildbank tab.

Then logout and look in your CP.lua.

Greets Nefuh
Administrator of the german User2User Community for WoWRoster.
Guild Master from Scum from Hell - Horde @ EU-Anetheron.
User avatar
Nefuh
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 213
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:34 pm
Location: Krefeld Germany

Re: problem with trigger.php

Postby nefzen » Wed Jan 09, 2008 1:12 pm

thank you for your help

here is my cp.lua and I do not find data concerning the bank of guild. I do not find data of bank of guild.

(sorry i am french and my english is very poor )
Attachments
characterprofiler.lua
(964.46 KiB) Downloaded 91 times
nefzen
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Sat Apr 28, 2007 3:01 pm

problem with trigger.php

Postby Nefuh » Wed Jan 09, 2008 10:16 pm

I don´t really know why CP is not saving your bank.

Have you tried to reinstall the addon?
Have you tried to delete the cp.lua and go InGame and save data manually?

I can´t help you, when CP is not saving any data.

Maybe other user´s could help, who had have the same problem? Or one of the other Dev´s any Idea?

Greets Nefuh
Administrator of the german User2User Community for WoWRoster.
Guild Master from Scum from Hell - Horde @ EU-Anetheron.
User avatar
Nefuh
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 213
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:34 pm
Location: Krefeld Germany

Re: problem with trigger.php

Postby nefzen » Thu Jan 10, 2008 1:06 am

hi,

i try to :

- delete and reinstall the addon
- delete my cp.lua and guildprofiler.lua
- in game i open my guild bank and open my character info and click to save

but no data, i am loose i don t know to do :((

thx for you help Nefuh
nefzen
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Sat Apr 28, 2007 3:01 pm

problem with trigger.php

Postby Nefuh » Thu Jan 10, 2008 2:32 am

Hello nefzen,

looks like that another Addon should make trouble with saving data to cp.lua.
The user Keyizz reportet in an other Thread (look here) that if he´s disabled some Addons the data would be saved.

So disable all other running Addons and retry to save data. When this works activate your Addons one by one and do a save after each Addon you reenabled.

Greetz Nefuh
Administrator of the german User2User Community for WoWRoster.
Guild Master from Scum from Hell - Horde @ EU-Anetheron.
User avatar
Nefuh
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 213
Joined: Fri Sep 15, 2006 8:34 pm
Location: Krefeld Germany

Re: problem with trigger.php

Postby nefzen » Thu Jan 10, 2008 4:17 pm

I love you Nefuh


i disabled all addon. and i connect in game. open a guild bank. and disconnect to the game.

and in my cp.lua the data would be saved

everything works correctly. thanks a lot
nefzen
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Sat Apr 28, 2007 3:01 pm


Return to Guildvault

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron