Guildbank Not Displaying All Items

Data Accuracy issues

Guildbank Not Displaying All Items

Postby wildcard » Tue Jul 04, 2006 1:35 pm

So we're using WoWRoster for our guild, especially to display the contents of our guildbank characters to our members. A problem we're having, though, is all of the items on the characters aren't making it to the "Guild Bank" display. When I look at the individual toons' "Bags" page, all of the bags are only displaying as 4-slot bags.

Running 1.7 of WoWRoster, and 1.5.4 of Character Profiler. Any help is appreciated.
User avatar
wildcard
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:27 pm

Guildbank Not Displaying All Items

Postby zanix » Tue Jul 04, 2006 1:36 pm

Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Guildbank Not Displaying All Items

Postby Anaxent » Tue Jul 04, 2006 1:37 pm

And also

zanix wrote:Try doing this in WoW
Code: Select all
/cp purge all


Then you need to rescan ALL of your characters
User avatar
Anaxent
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 642
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:27 am
Location: Phoenix, Az

Guildbank Not Displaying All Items

Postby wildcard » Tue Jul 04, 2006 11:57 pm

Alrighty. Thanks.
User avatar
wildcard
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:27 pm

Re: Guildbank Not Displaying All Items

Postby azmyth » Wed Jul 05, 2006 12:29 am

speaking of the bank, how is that setup in the roster?
User avatar
azmyth
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 21
Joined: Tue Jul 04, 2006 11:19 pm

Guildbank Not Displaying All Items

Postby zanix » Wed Jul 05, 2006 4:07 am

Go to "Roster Config"
Click on the "Guildbank" menu item
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Guildbank Not Displaying All Items

Postby wildcard » Wed Jul 05, 2006 10:52 pm

Thanks, guys. Latest version plus purge did the trick.
User avatar
wildcard
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:27 pm


Return to Data Accuracy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron