[Topic Split] UU save mode not working

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

[Topic Split] UU save mode not working

Postby KaguraS » Mon Feb 25, 2008 12:40 pm

I dont wanna make a new post for this, so i will write it here.

If I use the UniUploader to update my profile, the signature or avatar isn't generated!, I have the allow_url_fopen "on" in my host and the UniUploader Fix in the Siggen checked, Auto-save image on character update "Yes", the CHMOD of the sigantures folder is 777.
What I am missing?
Last edited by KaguraS on Mon Feb 25, 2008 1:59 pm, edited 2 times in total.
User avatar
KaguraS
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Wed Feb 20, 2008 8:44 am

[Topic Split] UU save mode not working

Postby zanix » Mon Feb 25, 2008 2:01 pm

Always make a new post for issues that do not pertain to the original topic

Are the images generated on a manual update?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

[Topic Split] UU save mode not working

Postby KaguraS » Mon Feb 25, 2008 10:04 pm

yes, images are generated on manual update.
User avatar
KaguraS
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Wed Feb 20, 2008 8:44 am

[Topic Split] UU save mode not working

Postby zanix » Tue Feb 26, 2008 12:38 am

What is your version of Roster and SigGen?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

[Topic Split] UU save mode not working

Postby KaguraS » Tue Feb 26, 2008 1:28 am

DF 9.2 - Roster 1.7.3.0 - siggen 0.2.6
User avatar
KaguraS
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Wed Feb 20, 2008 8:44 am

[Topic Split] UU save mode not working

Postby zanix » Tue Feb 26, 2008 2:46 am

So is this on RosterDF then?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

[Topic Split] UU save mode not working

Postby KaguraS » Tue Feb 26, 2008 3:17 am

yes rosted df
User avatar
KaguraS
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Wed Feb 20, 2008 8:44 am

[Topic Split] UU save mode not working

Postby zanix » Tue Feb 26, 2008 3:24 am

I don't think I ever tested save mode with UU on RosterDF

And I don't have RosterDF set up anywhere either
Last edited by zanix on Tue Feb 26, 2008 3:25 am, edited 1 time in total.
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

[Topic Split] UU save mode not working

Postby Huph » Thu Feb 28, 2008 4:26 pm

Hi...

If you are running your webserver in safe_mode the directory needs to be owned by the same user as the webserver is running.
Huph
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 15, 2007 4:19 am

[Topic Split] UU save mode not working

Postby KaguraS » Fri Feb 29, 2008 1:39 am

thanks, but now... since a hacker attack to our host... the admins decide to disable allow_url_fopen, now I can't do nothing.
User avatar
KaguraS
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Wed Feb 20, 2008 8:44 am


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron