Not syncing all characters from guild

Sync Blizzards' Armory data with WoWRoster (addon depreciated no longer works see ApiSync)

Moderators: Ulminia, poetter

Re: Not syncing all characters from guild

Postby foreseit » Mon Mar 03, 2008 12:34 am

Keviel wrote:I honestly think the Armory sometimes has some pretty bad data updates.


Yes, it does. The guild membership engine, however it works, leaves something to be desired.
<a href="thehateguild.com"><img src="/anetheron/addons/siggen/sig.php?name=Foreseit"></a>
User avatar
foreseit
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 139
Joined: Tue Jul 25, 2006 10:03 pm

Not syncing all characters from guild

Postby Phluxed » Mon Mar 03, 2008 3:13 am

Definitely could be the armory and not the mod... I know what you mean, there are a couple still missing from my list though that ARE in the armory, and then a couple more guys (including GM btw haha) that are listed in game, but not on the armory as in the guild. WoW.

But yea, none of the characters in the guild sync now with the armory. Weird.
Last edited by Phluxed on Mon Mar 03, 2008 3:15 am, edited 1 time in total.
Phluxed
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Tue Feb 26, 2008 4:13 am

Re: Not syncing all characters from guild

Postby Aurori » Mon Mar 03, 2008 5:43 am

I seem to be having the exact same problem as Phluxed. The first 5 or so people in my list get updated, then the remaining 150 fail.

If i go back and immediately try to update again, they will all fail. If I wait an hour or so and then try again, I get the first 5 or so and then the rest fail.

Seems to me like block for too many requests in a predetermined time from blizz. Might suck, but maybe a timer of 1 char update per 2 or 3 minutes before going to the next char? Dunno.
Aurori
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 27, 2008 5:49 am

Re: Not syncing all characters from guild

Postby Phluxed » Tue Mar 04, 2008 12:24 am

Aurori wrote:I seem to be having the exact same problem as Phluxed. The first 5 or so people in my list get updated, then the remaining 150 fail.

If i go back and immediately try to update again, they will all fail. If I wait an hour or so and then try again, I get the first 5 or so and then the rest fail.

Seems to me like block for too many requests in a predetermined time from blizz. Might suck, but maybe a timer of 1 char update per 2 or 3 minutes before going to the next char? Dunno.


Yea, maybe a script that when executed, begins doing the update on the server for a 20 minute period doing the browsing? Maybe longer? I don't know.
Phluxed
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Tue Feb 26, 2008 4:13 am

Not syncing all characters from guild

Postby Reliant » Wed Jun 25, 2008 6:03 am

I'm having this problem too...Also when I do an armorysync update and it fails I have noticed that Armorystats plugin (an e107 plugin) for item lookup also stops working. I am wonderong if it is some sort of flood protection at Blizzard that blocks a site IP for a while? If I go away for a few hours the armorystats stats starts working again and the armory sync works again for the first few and then craps out again and I then can't use armorystats again.

What do you think?

Rel
Last edited by Reliant on Wed Jun 25, 2008 6:05 am, edited 2 times in total.
Image
Image
User avatar
Reliant
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 24, 2008 5:54 am

Re: Not syncing all characters from guild

Postby Durvien » Sat Jul 05, 2008 10:09 pm

Same problem here,, it's not syncing at all,, just sits there acting like it's going to for both guild and member list syncs. One wierd thing is it does change my member list removing those below lvl 10 and it adds 3 toons that are no longer in the guild. Has anyone figured out if this is a problem with the armory that hopefully Blizzard will get around to or did something change that the mod needs to be updated for?
Last edited by Durvien on Sat Jul 05, 2008 10:19 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
Durvien
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Wed Jun 11, 2008 8:29 am

Re: Not syncing all characters from guild

Postby tuigii » Mon Jul 07, 2008 1:41 pm

Durvien wrote:.....removing those below lvl 10 and it adds 3 toons that are no longer in the guild. Has anyone figured out if this is a problem with the armory that hopefully Blizzard will get around to or did something change that the mod needs to be updated for?


First : normal : no <<10 players are present in the Armory. (Isn’t there an option for this in the settings part to keep them anyway – I don’t have this issue ?)

Second : The guild list (as above) is being taken from the Armory. If the Armory says that these members are part of your Guild, well, what to say.

[I think that members that are deguilded, but not connected at that moment aren't updates in the Armory ... when they connect, all will be well (this is my theory ^^) ]
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France

Re: Not syncing all characters from guild

Postby Durvien » Mon Aug 11, 2008 7:04 pm

Anyone able to get Armory Sync to sync again or is this add-on dead? Here's what mine stays at for hours on end.
Attachments
Last edited by Durvien on Mon Aug 11, 2008 7:05 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
Durvien
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Wed Jun 11, 2008 8:29 am

Re: Not syncing all characters from guild

Postby tuigii » Tue Aug 12, 2008 5:10 am

I just launched my AS WoWRoster addon....

Well, I can't say that AS is out of business :

Image

What this means is that the Armory IS filtering.

For Durvien : What this also means for you is that your host is ALSO filtring (or not permitting curl).
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France

Previous

Return to ArmorySync - Depreciated

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron