SVN 1655 - GuildVault does not update anymore

Posts from previous Beta sessions

SVN 1655 - GuildVault does not update anymore

Postby Holgiranemsi » Sat Mar 01, 2008 5:23 pm

Hi Folks,
since the last SVN our GuildVault does not update anymore. The data is exported by the Charprofiler, reviewable and available but it does not get loaded into the Roster. I delete the 3 tables already, reinstalled and refreshed the addon but no reaction.
Has anybody a hint?
Thanks in advance
Holgi :roll:
Holgiranemsi
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 88
Joined: Fri Feb 16, 2007 12:28 pm

SVN 1655 - GuildVault does not update anymore

Postby Keviel » Sat Mar 01, 2008 5:51 pm

Hummm, sounds odd - it worked fine when I updated ours on 1704 - I ran 1665 for a while, without a hitch. Do you get any errors of any kind?
PHP: 5.2.1 / MySQL: 5.0.27 / Apache: 2.0.52
Keviel
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 60
Joined: Fri Oct 19, 2007 7:53 pm
Location: Copenhagen, Denmark

SVN 1655 - GuildVault does not update anymore

Postby Holgiranemsi » Sat Mar 01, 2008 6:34 pm

No, nothing. No message no Error. Even if I use the Uniuploader and the website to do the uploade. ;-(
Holgiranemsi
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 88
Joined: Fri Feb 16, 2007 12:28 pm

SVN 1655 - GuildVault does not update anymore

Postby Keviel » Sun Mar 02, 2008 6:37 pm

Hmmmm, next question - you checked the database?

Technically, you could try and update it with the most recent SVN, and see if it helps any. I haven't had any problems of this kind, and when there are no errors to work with, it's a bit hard for a non-layman to help much sadly. :-) - probably one of the coder-guys will have better ideas.
PHP: 5.2.1 / MySQL: 5.0.27 / Apache: 2.0.52
Keviel
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 60
Joined: Fri Oct 19, 2007 7:53 pm
Location: Copenhagen, Denmark


Return to Archived

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron