Linking to SigGen images

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Linking to SigGen images

Postby th3cr3at0r » Fri Jul 28, 2006 11:02 am

I'm having a problem with my Siggen images. I'm hosting my WoWroster on one server, and my clan forums on another, and I wish to link to my siggen images from the forum so they can dynamically update. However when trying to do this I can't get either the Sig nor the avatar to work. Please feel free to look at my roster and forums.

The Chosen Blades Roster
The Chosen Blades Forums

If its something stupid I pre apologize, and if someone knows how to get this to work please give what I would have to put in my sig area. Thank you. by the way these images are being saved to the default folder saved/
Last edited by th3cr3at0r on Fri Jul 28, 2006 11:04 am, edited 1 time in total.
th3cr3at0r
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 25, 2006 8:27 pm

Linking to SigGen images

Postby zanix » Fri Jul 28, 2006 12:37 pm

Did you read the SigGen documentation?
http://www.wowroster.net/wiki/index.php/Roster:Addon:SigGen

I have not nearly enough info to help you

  • Have you turned on "Save Image Mode"?
  • Are you using "Auto Save Images"?
  • What link are you using to access the images?
    Examples
    • http://chacla7.100webspace.net/roster/addons/siggen/sig.php?name=Slothus (php generated image)
    • http://chacla7.100webspace.net/roster/addons/siggen/saved/sig-Slothus.png (saved image, using default settings)
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Linking to SigGen images

Postby th3cr3at0r » Fri Jul 28, 2006 10:12 pm

Yes, I have read the documentation.

Here are my settings

Save images to server
Yes
Suppress Image Output
No
Saved images directory
saved/
Saved images format
.png
Saved Images Prefix/Suffix
no prefix
Suffix:
no suffix
Auto-save image on character update
Yes
Auto-save images on guild update
No

I guess another important thing to note is that when I put the code in my signature on the forums it shows as a broken link, but when I right click and hit view image, it shows up ... also when i first post something new, and click view topic after, it shows up, but when i refresh it goes back to broken img. I am using the saved image, using default settings. Thank you for looking into it.
th3cr3at0r
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 25, 2006 8:27 pm

Linking to SigGen images

Postby zanix » Sat Jul 29, 2006 1:43 am

Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Linking to SigGen images

Postby th3cr3at0r » Sat Jul 29, 2006 3:18 am

once again same thing, something that is weird is when u click on that link u put up it takes you to 100webspaces homepage.
th3cr3at0r
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 25, 2006 8:27 pm

Linking to SigGen images

Postby zanix » Sat Jul 29, 2006 10:37 am

They are preventing "hotlinking"

Which means you can't link to images hosted by them
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Linking to SigGen images

Postby th3cr3at0r » Sun Jul 30, 2006 7:42 am

ok thank you
th3cr3at0r
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 25, 2006 8:27 pm


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron