[svn1758] guildinfo error

Posts from previous Beta sessions

[svn1758] guildinfo error

Postby niac » Thu Apr 24, 2008 3:27 pm

The error box appears on "guild-guildinfo" page.

PHP Errors
addons/guildinfo/guild/index.php
Notice line 25: Uninitialized string offset: 0
User avatar
niac
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 28
Joined: Tue Apr 22, 2008 2:35 pm

[svn1758] guildinfo error

Postby zanix » Fri Apr 25, 2008 12:29 am

Can we get a link to the page with the error please?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

[svn1758] guildinfo error

Postby zanix » Fri Apr 25, 2008 12:36 am

Nevermind

Open addons/guildinfo/guild/index.php
Remove this code
Code: Select all
// ----[ Check log-in ]-------------------------------------
if( ! $roster->auth->getAuthorized$addon['config']['guildinfo_access'] ) )
{
    echo 
'<span class="title_text">' $roster->locale->act['guildinfo'] . '</span><br />'.
        
$roster->auth->getLoginForm();

    return;
}
// ----[ End Check log-in ]--------------------------------- 
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

[svn1758] guildinfo error

Postby niac » Fri Apr 25, 2008 2:14 pm

Error disappears.

Thanks.
User avatar
niac
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 28
Joined: Tue Apr 22, 2008 2:35 pm


Return to Archived

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron