Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds

Posts from previous Beta sessions

Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds

Postby nicoxnoise » Thu Jun 05, 2008 3:19 pm

hello everybody,

first of all thanks for this web application!

today i've installed the new wowroster version:

roster_20b_svn1785

no problem to install the application but when i want to upload my cp.lua i've got this message:

Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds
[/tmp/phpWZoBNp] does not exist or is not readable by PHP

it seems that the tmp folder does not exist and can't be created.

with the older version i had the same problem and i could fix it with this solution:

http://www.wowroster.net/Forums/viewtopic/t=2860.html

thanks a lot for your answers
nicoxnoise
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 04, 2008 3:02 pm

Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds

Postby PleegWat » Thu Jun 05, 2008 3:52 pm

The dir does exist, but you're probably under an open_basedir restriction. The official workaround is telling your host to add /tmp to the open_basedir allowed directories.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds

Postby nicoxnoise » Thu Jun 05, 2008 9:27 pm

first of all,thank you for your answer,

i check the php info and the value of open_basedir is ON.

I've found the php.ini on my server but i didn't find the string about open_basedir.

On the old version of wow roster there was a perfect solution for this problem,is there the same solution for the new version?

the version of wow roster change with time,but my server is always the same :d and encounter problems on new web application.

i use free eos server and i can't modify the PHP.INI,i have to create a template custom with the new values and i have to expand it and it's really difficult for a novice like me.

thanks a lot for your answers
nicoxnoise
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 04, 2008 3:02 pm

Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds

Postby zanix » Fri Jun 06, 2008 7:33 am

The solution is the same for Roster 2.0, it just has to be modified for the new update process

1) Modify or have modified open_basedir in php.ini

2) Implement the uploaded file workaround

I will update the post you linked for a Roster 2.0 solution
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds

Postby zanix » Fri Jun 06, 2008 7:42 am

Official fix page updated
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds

Postby nicoxnoise » Sat Jun 07, 2008 5:17 am

whaou!! thanks a lot for your fast answer!!
nicoxnoise
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 04, 2008 3:02 pm

Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds

Postby zanix » Sat Jun 07, 2008 6:08 am

There might be problems with this fix
I used the tmp_name value which might be making additional folders if you use the modification in it's current form

Let me take a look at this again, I will post in a bit
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds

Postby nicoxnoise » Sat Jun 07, 2008 3:37 pm

i had a problem after this mofication,i create tmp folder in the cache directory and it works fine

i've tried this setup and roster 2.0 works fine now,i can upload the *.lua.

at this time everythings looks to works

if i find a problme about this point,i wil post here.

thank you very much
Last edited by nicoxnoise on Sat Jun 07, 2008 4:32 pm, edited 1 time in total.
nicoxnoise
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 11
Joined: Wed Jun 04, 2008 3:02 pm

Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds

Postby zanix » Sun Jun 08, 2008 2:06 pm

Official fix page updated again, it should not require a tmp folder in the cache directory for Roster 2.0
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to Archived

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron