Litte Bug at Installation - siggen_config' doesn't exist

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Litte Bug at Installation - siggen_config' doesn't exist

Postby Maischter » Wed Jul 02, 2008 9:50 pm

1146: Table 'xxx.roster_addons_siggen_config' doesn't exist
SQL:
SELECT * FROM `roster_addons_siggen_config` WHERE `config_id` = 'signature';
File: lib/dbal/mysql.php
Line: 234


all other addons works fine.... only siggen givs me that error when im clicking on the config button...
Maischter
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Thu Jul 06, 2006 5:07 am

Litte Bug at Installation - siggen_config' doesn't exist

Postby zanix » Wed Jul 02, 2008 11:54 pm

Would I be able to get admin access to your roster?

You can send me a pm
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Litte Bug at Installation - siggen_config' doesn't exist

Postby Maischter » Thu Jul 03, 2008 1:33 am

you got pn ^^ can you link me the sql data as an sql include file for phpmyadmin?
Maischter
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Thu Jul 06, 2006 5:07 am

Litte Bug at Installation - siggen_config' doesn't exist

Postby Maischter » Thu Jul 03, 2008 1:39 am

hey zanix i have also found an litte fix for twink settings(build)... with ([\w]+)/ the twinks from chars with umlauts and special chairs could not be transfered (updmainalt)... (w only stands for words with normal chars)

if you use this
([\w].+)/
it works fine... maybe something usefull for the regex wowroster wiki...?
Last edited by Maischter on Thu Jul 03, 2008 1:40 am, edited 1 time in total.
Maischter
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Thu Jul 06, 2006 5:07 am

Litte Bug at Installation - siggen_config' doesn't exist

Postby zanix » Thu Jul 03, 2008 2:07 am

Can you post this in the memberslist sub-forum under the "Core AddOns" forum?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Litte Bug at Installation - siggen_config' doesn't exist

Postby Maischter » Thu Jul 03, 2008 2:19 am

done.. as i see your already in my roster... hope you will find the bug...
Maischter
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Thu Jul 06, 2006 5:07 am

Litte Bug at Installation - siggen_config' doesn't exist

Postby Maischter » Thu Jul 03, 2008 2:21 am

for your info... after install siggen I have in the sql database no roster_addons_siggen_XXX folders... seems that there is an problem with the installer?
Maischter
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Thu Jul 06, 2006 5:07 am

Litte Bug at Installation - siggen_config' doesn't exist

Postby zanix » Thu Jul 03, 2008 2:30 am

Looks like I might have missed something in the sql

I will fix it when I get home from work
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Litte Bug at Installation - siggen_config' doesn't exist

Postby Maischter » Thu Jul 03, 2008 2:35 am

perfect... i have changed the admin pass back.. if ya need the access again i pm me...
Maischter
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 40
Joined: Thu Jul 06, 2006 5:07 am


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron