[2.0.0] display error

Displays items, money, and logs from the Guild Vault

[2.0.0] display error

Postby ltdeta » Wed Aug 06, 2008 7:20 pm

the items in the bank tabs are curious arranged

- no script error displayed
- ie6 sp2

pictures as attachment
Attachments
Last edited by ltdeta on Wed Aug 06, 2008 7:21 pm, edited 1 time in total.
ltdeta
 

[2.0.0] display error

Postby cwpc » Wed Aug 06, 2008 10:00 pm

I have the same problem with IE6, but not my IE7 install at home, or my firefox, so i'd venture to say this is an IE6 Issue, and if i recall they stated they were only making it compliant with ie7 and Firefox....

i could be wrong however
Image
Image
Image
User avatar
cwpc
WR.net Expert
WR.net Expert
 
Posts: 151
Joined: Wed Jun 13, 2007 9:07 pm
Location: The Edge of Insanity

Re: [2.0.0] display error

Postby zanix » Thu Aug 07, 2008 11:41 am

cwpc wrote:I have the same problem with IE6, but not my IE7 install at home, or my firefox, so i'd venture to say this is an IE6 Issue, and if i recall they stated they were only making it compliant with ie7 and Firefox....

i could be wrong however

Correct, we only test Roster with IE7, FF2/3, and Opera
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to GuildVault

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron