Error Line: 1041 - ??

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Error Line: 1041 - ??

Postby Bajah » Thu Oct 02, 2008 1:18 am

Howdy,

This icon seems appropriate. :bash:

So I've done a completely fresh install of Roster 2.0 and put in siggen v0.3.2.410

Everything's working fine, I installed and activated siggen through addon management and it's beautiful with the base theme.

I uploaded the files from my theme in 1.73 and included the .inc files as appropriate.

However, when I try to select my theme option (they are present) it changes to "ERROR! Line: 1041"

And at that point, even if I change everything back to defaults, it stays with the error until I uninstall and reinstall Siggen.

If I change the class pack, it errors immediately. If I change any of the other options (pvprank, background, etc) it shows the preview normally until I hit save settings, then I get the same error.

I'm lost :/

PS: Everything in 1.73 works fine, and if I leave things at defaults, that works fine too.. so it must be something in my theme that I don't know about. I guess. meh!
Last edited by Bajah on Thu Oct 02, 2008 1:19 am, edited 1 time in total.
<img src="http://sok.bajah.com/rosteraddons/siggen/sig.php?member=Bajah ">
User avatar
Bajah
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 38
Joined: Mon Aug 14, 2006 7:08 pm

Error Line: 1041 - ??

Postby Ulminia » Thu Oct 02, 2008 8:48 am

hope you dient replace any thing in the inc folder when you copy over backup the sql databse via siggens export ability and import it into teh new siggen and copy over your images and stuff it should work...
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1223
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

Error Line: 1041 - ??

Postby Bajah » Thu Oct 02, 2008 10:23 pm

I took down my 1.73 roster, though I kept the database. I suppose I could set it back up without too much trouble.

I'm just trying to figure out what's wrong. haha I mean, they're just image files, so I don't see why I'm getting the error at all, even if I were trying to start something completely from scratch.

PS, when I said I uploaded my files, I meant the PNG artwork files that I use for backgrounds, pvpranks, classes, character portraits, etc, to create a theme. Each folder has a file with the php commands for the *.inc file just like the defaults... so I'm not sure what my problem is :/ haha
Last edited by Bajah on Thu Oct 02, 2008 10:26 pm, edited 1 time in total.
<img src="http://sok.bajah.com/rosteraddons/siggen/sig.php?member=Bajah ">
User avatar
Bajah
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 38
Joined: Mon Aug 14, 2006 7:08 pm

Error Line: 1041 - ??

Postby Ulminia » Fri Oct 03, 2008 1:24 am

copy and paist or type in the full error msg for us you dident include what file is giving the error
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1223
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

Re: Error Line: 1041 - ??

Postby Bajah » Fri Oct 03, 2008 2:27 am

Well, after giving up on it yesterday, I uninstalled the addon again and reinstalled it again so that I could take screencaps and give a step by step process on where it's dying on me....

and now it seems to work fine.

:bash: is still appropriate.

Disregard this, please :) If it comes back, I'll be sure to get errors and screenshots to explain in more detail.
<img src="http://sok.bajah.com/rosteraddons/siggen/sig.php?member=Bajah ">
User avatar
Bajah
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 38
Joined: Mon Aug 14, 2006 7:08 pm

Error Line: 1041 - ??

Postby zanix » Fri Oct 03, 2008 9:23 am

Yes, any info you have that can help would be great

...and as a note, that avatar of yours, I can NEVER get enough of it
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron