ArmorySync 2.7.0.420

Sync Blizzards' Armory data with WoWRoster (addon depreciated no longer works see ApiSync)

Moderators: Ulminia, poetter

ArmorySync 2.7.0.420

Postby Ulminia » Tue Mar 03, 2009 2:03 am

armory sync 2.7.0.420 is now in the downloads section

Changes Svn 420

-Revamped all xml fetching
-Talents are working some trees do not have all the icons yet if you want to update and send them to me i will update the addon
- some skills have been added professions mainly
- got tooltips and gem info working some enchantments work..
- reputation working
- removed ajax support (Bad Bad Juju)

post any bugs changes you think i should make wioth the filename line and the changes so i can do it quickly lol

enjoy
Last edited by Ulminia on Tue Mar 03, 2009 2:39 am, edited 1 time in total.
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1222
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

ArmorySync 2.7.0.420

Postby johnec » Tue Mar 03, 2009 3:16 am

1st, I wanna say thank you for working on this project. I think it is a cool addon to Wowroster.

I removed the old armorysync and deleted the folder from the server.
I downloaded the new version at the same place and installed the addon.
When I try to sync I get this error:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /...mypathremoved.../roster/addons/armorysync/inc/armorysync.class.php on line 23

Can you help :)
johnec
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 28, 2007 12:02 pm

Re: ArmorySync 2.7.0.420

Postby jffire » Tue Mar 03, 2009 3:34 am

samething here :scratch:
User avatar
jffire
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 30
Joined: Wed Jul 26, 2006 8:38 pm

Re: ArmorySync 2.7.0.420

Postby Ulminia » Tue Mar 03, 2009 4:44 am

i updated the download section with svn version 422 and added the armory.class.php file to the downloads as well
Last edited by Ulminia on Tue Mar 03, 2009 6:32 am, edited 1 time in total.
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1222
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

Re: ArmorySync 2.7.0.420

Postby crypta » Tue Mar 03, 2009 6:37 am

Thank you for working on this. I can't wait to get it running! :thumleft:

I downloaded in a little earlier and wasn't able to get the characters to sync. I'll try uninstalling and reinstalling the newer patch.

As for why it was not syncing, I did not recieve an error... even when I had the debugging turned on. :scratch:
Last edited by crypta on Tue Mar 03, 2009 6:37 am, edited 1 time in total.
crypta
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Mar 03, 2009 5:59 am

ArmorySync 2.7.0.420

Postby johnec » Tue Mar 03, 2009 6:39 am

My server was still using PHP 4 and saw on the internet on different projects that the same error was fixed by upgrading to PHP 5. I did and now the error is gone but, it is not sync'ing at the moment.
johnec
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 28, 2007 12:02 pm

ArmorySync 2.7.0.420

Postby Ulminia » Tue Mar 03, 2009 6:47 am

get latest download svn 422 fixed the not syncing issue was a javascript error
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1222
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

Re: ArmorySync 2.7.0.420

Postby crypta » Tue Mar 03, 2009 6:50 am

Ok, got it installed... now I get this error.

Fatal error: Call to undefined method RosterArmory::getArmoryDataXML() in /main/roster/addons/armorysync/inc/armorysync.class.php on line 615
:scratch:
crypta
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Mar 03, 2009 5:59 am

ArmorySync 2.7.0.420

Postby johnec » Tue Mar 03, 2009 7:06 am

I just installed 422.

It says in the debug that my guild doesn't exist.

1057 0.0859 inc/armorysyncjob.class.php ArmorySync checkGuildInfo Checked guild on existence Failed

I even made sure to watch for upper/lower case just to be sure.
johnec
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 28, 2007 12:02 pm

ArmorySync 2.7.0.420

Postby Ulminia » Tue Mar 03, 2009 7:51 am

do single characters work?

crypta - download the armory.class file in the armorysync downloads and place it in the roster/lib/ folder
Last edited by Ulminia on Tue Mar 03, 2009 7:53 am, edited 1 time in total.
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1222
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

ArmorySync 2.7.0.420

Postby Ulminia » Tue Mar 03, 2009 8:10 am

>< members list sync is busted.... ial look in to it...
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1222
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

ArmorySync 2.7.0.420

Postby johnec » Tue Mar 03, 2009 10:00 am

I have deleted the guild. I have uploaded a fresh one with the WoW addons guild / character profiler.

Now when I try to sync I get this:

Fatal error: Call to undefined method RosterArmory::getArmoryDataXML() in /...mypathremoved.../roster/addons/armorysync/inc/armorysync.class.php on line 615
johnec
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 28, 2007 12:02 pm

ArmorySync 2.7.0.420

Postby crypta » Tue Mar 03, 2009 11:42 am

I uninstalled AS and deleted the lib class file. Then I went back and copied the class file into roster/lib/ and copied the .422 files back to the server. After installing the AS addon, I tried to sync 1 character. I too get the same error again (and as Johnec).

Ulminia, if you would like access to my site, I would be more than happy to give you the info. Just let me know.

And again, thank you for working on this addon!! It is going to be great to have!!

~C
crypta
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Mar 03, 2009 5:59 am

ArmorySync 2.7.0.420

Postby Ulminia » Tue Mar 03, 2009 1:13 pm

post your url for your site and turn on debuging...
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1222
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

ArmorySync 2.7.0.420

Postby driller » Tue Mar 03, 2009 3:32 pm

all ican say is good work got it working just fine just waiting for the memberlist to be fixed. also it says in the debug that my guild doesn't exist. but the it updates character list fine.
User avatar
driller
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 21
Joined: Wed Sep 26, 2007 5:14 pm

Next

Return to ArmorySync - Depreciated

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 0 guests

cron