[Solved]Tooltips Behind Images In An I-Frame

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

[Solved]Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby shadowfox » Sat Jul 11, 2009 11:27 pm

I could've sworn I saw a post about this once but couldn't find it.

I have the roster I-framed in a php template page on our site but the tooltips sit behind the images. Any chance someone could help me figure out how to fix this?


http://www.shadowfox.name/hdk/portal_pages.php?page=12


thanks ahead of time.

Edit Update: Spoke with a friend and they said there was a way to make css changes where the tooltips could be risen in layer above everything else. Way above my head. This sound doable?
Last edited by shadowfox on Sun Aug 16, 2009 4:41 am, edited 1 time in total.
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Re: Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby zanix » Wed Jul 29, 2009 3:59 am

I don't see this issue on your site

Can you post a screenshot of this problem?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby PleegWat » Wed Jul 29, 2009 5:01 pm

I think we already have tooltips in a higher layer. TBH, this sounds like a browser issue. Which one are you using?
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby shadowfox » Thu Aug 13, 2009 1:29 am

whoops sorry

If you go to the site weve put the roster in an iframe. To view it in the iframe you have to use the nav link on the top right of our nav menu at http://www.shadowfox.name/hdk

Heres the SS

And I use Firefox. Sorry for the late reply :)

Image
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Re: Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby zanix » Thu Aug 13, 2009 2:05 am

Access to character info is blocked so I can't see this myself.

I need access to see if there is css or some other issue that could be causing this.
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby PleegWat » Thu Aug 13, 2009 5:02 pm

The names in the members list have the same issue - my FF gets it too.
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby CrimianVaid » Thu Aug 13, 2009 5:49 pm

Not sure how the css is mapped, but I know that when one starts to absolutely position elements in conjunction with layers...beware hehe especially when these absolutely positioned elements are based on the :hover.
Messy business this.
Image
User avatar
CrimianVaid
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Sat Oct 18, 2008 3:43 am

Re: Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby zanix » Fri Aug 14, 2009 12:31 am

I'm not seeing this at all using FireFox 3.5.2

Can you unblock access to the char page for a bit, or PM me the password?
Attachments
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby shadowfox » Sat Aug 15, 2009 4:06 pm

So yesterday I did a complete reinstall up to vista. Didn't like it. Returned it got my money back and went back to XP.
Reinstalled FF with the exact same version I had ( up to date ) drivers and everything so on....

Now the issue is gone.

I have no idea what was causing the issue at all. Just in case I removed the block and the character info is accessible now.

If you can please check and make sure there isn't something wrong, just in case.
Other wise I'm going to write this off as I had something messed up with my FF.



edit: by the way the character hover tip on the main page that shows info from the entire guild list? That was behind the page as well. So I'm really thinking I had a messed up install of FF.
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Re: Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby zanix » Sat Aug 15, 2009 7:43 pm

Looks good to me
Attachments
shadowfox-char-tooltips.jpg
shadowfox-char-tooltips.jpg (135.8 KiB) Viewed 2402 times
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Tooltips Behind Images In An I-Frame

Postby shadowfox » Sun Aug 16, 2009 4:41 am

yeah I don't get it... I must have had a messed up install of FF or something. Anyhow thanks for the responses guys appreciate it :)
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US


Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron