Armory Sigs

Make suggestions, report bugs, or anything else about the website
DO NOT post bugs/feature requests for WoWRoster, PvPLog, UniUploader, or UniAdmin here

Armory Sigs

Postby shadowfox » Sat Jul 11, 2009 11:56 pm

Curious. Where'd you guys get the updated code for the Armory link? I have it on my website but it doesn't show the difference between active and non-active builds.
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Re: Armory Sigs

Postby zanix » Sun Jul 12, 2009 12:01 am

Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Armory Sigs

Postby shadowfox » Sun Jul 12, 2009 1:28 am

Thanks by the way :)

did you guys have to do any changes to have only single icons show up? I have a bug where two show up next to the link but I couldnt find support anywhere for it. Any chance I could get your zipped files (edited of course to remove DB references) to try out?
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Re: Armory Sigs

Postby zanix » Sun Jul 12, 2009 3:30 am

Single Icons?
You may have to describe what you mean just a bit better
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Armory Sigs

Postby shadowfox » Sun Jul 12, 2009 5:25 am

Next to the link it shows your race and class icons. On the one I installed for some reason it shows doubles... If you go to the news link you can see what I mean..


http://www.shadowfox.name/hdk/viewtopic.php?f=2&t=232


see ? weird stuff
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Re: Armory Sigs

Postby zanix » Sun Jul 12, 2009 8:18 am

Yeah, that is weird

Well, here is the exact file I used for the tooltips

I did install the original phpbb3 file first though, then I extracted this over that install.
I can't remember what edits I made afterwards, but I think it was only to the css files
Attachments
wowarmory_tooltip_dual_spec.tar.gz
WoWRoster Armory Tooltips for phpbb3
(93.64 KiB) Downloaded 333 times
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Armory Sigs

Postby shadowfox » Sun Jul 12, 2009 6:49 pm

Dude, you're awesome. Gonna try it out and see if its just my site or something. I know when I skimmed the support thread on phpbb's site, someone else had the same issue but it never got solved.
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Re: Armory Sigs

Postby shadowfox » Sun Jul 12, 2009 7:52 pm

Well... seems I fixed it. Thank you for the help sir! :salute:

Apparently when trying to use the item and character tool tip entries in the overall header, y'know calling for both, it causes that bug. Now just to get the class links to show up properly. :bash:

Thanks for the help even though it wasn't a roster project :) :thumright: :cheers: :thumbs: :ff: :cyclops2: :colors: :compress:
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Re: Armory Sigs

Postby zanix » Sun Jul 12, 2009 8:56 pm

Notta problem
Since we use it here, I figured I could help with it
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Armory Sigs

Postby shadowfox » Fri Jul 17, 2009 7:07 am

zanix wrote:Notta problem
Since we use it here, I figured I could help with it


Yeah got it to work and the link colors are updating now. You ever get the item links to work right?
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Re: Armory Sigs

Postby zanix » Sat Jul 18, 2009 1:48 am

I don't know, haven't tried it


Looks like it gets the data, but the link is wrong
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Armory Sigs

Postby shadowfox » Sat Aug 15, 2009 4:14 pm

You using the same code posted with the updated dual spec package? If so, did you change anything to get the item to retrieve armory info? Mine doesn't even grab the info at all.

Sorry for the late reply. Work sucks sometimes :bash:

This is what I got for my links section.

Code: Select all
[item]{TEXT}[/item]


Code: Select all
<a href="http://www.wowarmory.com/search.xml?searchQuery={TEXT}&fl[source]=all&fl[type]=all&fl[usbleBy]=all&fl[rqrMin]=&fl[rqrMax]=&fl[rrt]=all&advOptName=none&fl[andor]=and&searchType=items&fl[advOpt]=none" class="wat_tip" rel="item" title="{TEXT}">[{TEXT}]</a>
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Re: Armory Sigs

Postby zanix » Sat Aug 15, 2009 7:50 pm

Here is the bbcodes for items on ours

Code: Select all
[item]{TEXT}[/item]

Code: Select all
<a href="#" class="wat_tip" rel="item" title="{TEXT}">{TEXT}</a>


I haven't seen the link you posted before, I think I will change that now
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Armory Sigs

Postby zanix » Sat Aug 15, 2009 7:52 pm

Ok, now the link above goes to
Code: Select all
http://www.wowarmory.com/search.xml?searchQuery=Abandoned%20Hood&fl[source]=all&fl[type]=all&fl[usbleBy]=all&fl[rqrMin]=&fl[rqrMax]=&fl[rrt]=all&advOptName=none&fl[andor]=and&searchType=items&fl[advOpt]=none

This is just a search query, what would be nice if it could go directly to the item itself
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Armory Sigs

Postby shadowfox » Sun Aug 16, 2009 4:43 am

Yeah :frown:

There used to be one i forget the name of it, did it for wowhead, but now the wowhead stuff doesn't properly work in phpbb3 anymore.. *le sigh*
User avatar
shadowfox
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 35
Joined: Sun Oct 14, 2007 11:47 am
Location: Modesto, California
Realm: Moon Guard (RP) - US

Next

Return to Web Site Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron