Fatal database error during first upload

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

Fatal database error during first upload

Postby Celorilm » Tue Aug 11, 2009 9:18 am

Hello.

I have just installed WoWRoster on our guild website for testing.

The installation process itself and initial configuration apparently went fine (thanks to the good programming and documentation work :)).

But, as I tried to perform a first data upload, I got which appears to be a fatal database error, with the following captured error message.

Do you have any idea of what could have went wrong? of the steps I could take to workaround this problem?

For further context information, I have also captured the Roster Diagnostics information screen.

Regards

Celorilm
Celorilm
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 11, 2009 8:40 am

Re: Fatal database error during first upload

Postby tuigii » Sat Aug 15, 2009 9:31 am

Looking at the error learns me that one of your chars has two times the same spell.
That quiet impossible, they are all unique - and they should be unique.

You should read this : topic5947.html#p37989 - its YOUR error :check:

What I advise you to to is wiping the CharacterProfiler.lua file - the file you upload.
Then, as always, regenerate it by visiting all chars/banks/sacs/guild vault/Proffs.


Edit : check your host how to switch to PHP 5.x - the 4 version is really dead now.
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France


Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron