Funky looking

Sync Blizzards' Armory data with WoWRoster (addon depreciated no longer works see ApiSync)

Moderators: Ulminia, poetter

Funky looking

Postby retadine » Fri Sep 17, 2010 2:51 pm

I am currently running Roster 2.0.2 with image pack and the armory svn 512 and well on the update page its looking funky and wondering how to fix this issue. i will post a screen shot here and maybe someone can tell me whats happening. Image It seems the tables are out of wack and not lining up for me.
retadine
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 03, 2010 2:54 pm

Re: Funky looking

Postby PleegWat » Fri Sep 17, 2010 6:01 pm

They're not tables, they're divs, because someone here hates the very idea of using the table tag. Probably your CSS is overriding ours.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Funky looking

Postby Ulminia » Fri Sep 17, 2010 10:40 pm

blame adric he did it ..... and yea your dev tags are overriding mine lol
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1223
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

Re: Funky looking

Postby Adric » Sun Sep 26, 2010 4:29 am

lol. sorry...
User avatar
Adric
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 61
Joined: Wed Jul 05, 2006 7:52 am


Return to ArmorySync - Depreciated

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron