Error after installing WoWRoster - "HttpException"

Installation issues with WoWRoster

Error after installing WoWRoster - "HttpException"

Postby Aqualung » Wed Jan 23, 2013 10:11 pm

So I've installed WoWRoster and everything has gone by just fine as far as databases goes and php files being writeable or not, however after I'm done installing I get this error when I'm trying to navigate to the site.

Fatal error: Cannot redeclare class HttpException in /home/xxx/public_html/roster/lib/api/tools/HttpException.php on line 25

I've looked at that php file but there's nothing there that appears to be obviously wrong.
I appreciate any help you guys could give :)
Aqualung
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 23, 2013 7:07 pm
Realm: Thrall (PvE) - US

Re: Error after installing WoWRoster - "HttpException"

Postby Ulminia » Wed Jan 23, 2013 11:39 pm

can i get the address of you page and you php version you are using .. full build number please
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1223
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

Re: Error after installing WoWRoster - "HttpException"

Postby Aqualung » Thu Jan 24, 2013 12:07 am

Here's the site: www.teamplague.com/roster
Currently everything is running on PHP v5.2.17
Aqualung
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 23, 2013 7:07 pm
Realm: Thrall (PvE) - US

Re: Error after installing WoWRoster - "HttpException"

Postby Ulminia » Thu Jan 24, 2013 12:53 am

the api requires 5.3 so does much of roster .....
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1223
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

Re: Error after installing WoWRoster - "HttpException"

Postby Aqualung » Thu Jan 24, 2013 3:39 am

Thanks for the quick reply!

I tried php v5.3.20 without any success, (also gave v.5.4.10 a go with no success either), so I don't think that's the problem. I also tried deletin all the roster_ tables in my database and did a clean re-install of the WoWRoster after setting my folder to php v5.3.20.

Any other hints and tips as to how to solve this is very much appreciated :)

PS: Changed the location to www.teamplague.com/guildroster
Aqualung
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 23, 2013 7:07 pm
Realm: Thrall (PvE) - US

Re: Error after installing WoWRoster - "HttpException"

Postby Ulminia » Thu Jan 24, 2013 3:47 am

there is an update for roster downloads/?id=154 download and upload this and see if the error persists
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1223
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com

Re: Error after installing WoWRoster - "HttpException"

Postby Aqualung » Thu Jan 24, 2013 3:54 am

It's still there
Aqualung
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 23, 2013 7:07 pm
Realm: Thrall (PvE) - US

Re: Error after installing WoWRoster - "HttpException"

Postby Ulminia » Thu Jan 24, 2013 4:01 am

Join me in irc we will trouble shoot more there
Ulminia of Zangarmarsh
Zonous of Zangarmarsh
Author of Roster Gallery
WoWRoster-Profiler Redesigner
User avatar
Ulminia
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 1223
Joined: Tue Jul 04, 2006 4:41 pm
Location: New Brunswick, Canada
Realm: Zangarmarsh (PvE) - US
gmail/gtalk: ulminia@gmail.com


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron