Upload failure

CharacterProfiler.lua file uploading issues

Upload failure

Postby HalloranElder » Tue Aug 08, 2006 5:20 pm

Hi all,

I've just uploaded Wowroster to my website and I'm trying to load the first file and I get the following error:

Warning: file() [function.file]: open_basedir restriction in effect. File(C:\uploadtemp\php1396.tmp) is not within the allowed path(s): (D:\Hosting\randomevent\random\wowcoldblood.com) in D:\Hosting\randomevent\random\wowcoldblood.com\www\roster\lib\luaparser.php on line 38


If I go to the Roster Diag, I notice that open_basedir is set to On, and from what I've read of a few others problems, I assume that is the problem. However, before going to my hoster I would rather have some confirmation of what the problem is and what is needed to fix it.

Setup information:

Code: Select all
Basic Server Info     
OS                       Windows NT
Server Software          Microsoft-IIS/6.0
MySQL Version            4.0.14-max-nt


Code: Select all
PHP Settings
PHP Version    5.1.2
PHP API Type    cgi-fcgi
safe_mode    Off
open_basedir    On
allow_url_fopen    On
file_uploads    On
upload_max_filesize    2M


Anything further you need?

Thanks for the help

Enjoy
Random
User avatar
HalloranElder
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Tue Aug 08, 2006 9:32 am
Location: Brisbane, Australia

Upload failure

Postby zanix » Wed Aug 09, 2006 8:28 am

They are blocking access to your upload file temp directory which is set in php

They need to add this directory to open_basedir as well
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Upload failure

Postby HalloranElder » Wed Aug 09, 2006 8:49 am

Thanks. I've let my hosting provider know, and hopefully it should be working soon!

Enjoy
Random
User avatar
HalloranElder
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Tue Aug 08, 2006 9:32 am
Location: Brisbane, Australia

Re: Upload failure

Postby HalloranElder » Mon Aug 21, 2006 6:58 am

Hi again,

My hosting supplier says that he's tried several attempts to fix this issue, but it seems not to be working.

Does anyone know of a workaround that I could use to get this working for me? It's really driving me up the wall.

Thanks for your help.

Enjoy
Random
Image
User avatar
HalloranElder
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Tue Aug 08, 2006 9:32 am
Location: Brisbane, Australia


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron