Roster 1.7 Nuke port! Zipped: 10 august 2006

phpNuke integration forum

Re: Roster 1.7 Nuke port! Zipped: 10 august 2006

Postby Wonderbugg » Tue Oct 31, 2006 12:16 am

Mace wrote:Hello
I'm trying to install this on Nuke Evolution 1.0.1

When i fill in the database information at setp 2 and click 'proceed' i get this error:
Illegal Operation

that's all it saids.
Any suggestions on how to fix this problem would be awsome.
thanks
Mace


I'm having the exact same problem. No explanation...just 'Illegal Operation'

I'm running Nuke-Evo 2.0 RC2

Step 2 after inputting the DB info...click on 'Proceed' then you get a white page with nothing but 'Illegal Operation'. How do I fix?
Last edited by Wonderbugg on Tue Oct 31, 2006 12:17 am, edited 1 time in total.
Wonderbugg
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 16
Joined: Mon Oct 30, 2006 11:47 pm

Re: Roster 1.7 Nuke port! Zipped: 10 august 2006

Postby Rahtak » Tue Oct 31, 2006 5:10 am

Rahtak
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 78
Joined: Fri Jul 14, 2006 11:54 am

Re: Roster 1.7 Nuke port! Zipped: 10 august 2006

Postby Wonderbugg » Tue Oct 31, 2006 8:33 pm

This didn't address the problem at all.
Wonderbugg
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 16
Joined: Mon Oct 30, 2006 11:47 pm

Roster 1.7 Nuke port! Zipped: 10 august 2006

Postby mysith » Thu Nov 30, 2006 2:58 am

could someone help me with the autotheme bug

i have the roster installed with authotheme deactivated and used a basic theme it all works fine from this point

when i activate autotheme and picka theme the roster link gives me a blank page.

how can this be solved

thx sofar
mysith
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 22, 2006 11:25 pm

Re: Roster 1.7 Nuke port! Zipped: 10 august 2006

Postby Hashberrie » Thu Nov 30, 2006 8:47 am

Can anyone help with the following problem:

I installed, and got up to step 7. However, when I click on my roster module, it says:

Could not find guild: 'guildName' for server 'realmName'
You need to load your guild first and make sure you finished configuration

Click here for installation instructions

The finish config and load guild links pull up a blank page, and the install instructions aren't for the nuke. Any help is appreciated!

* Edit: with some minor hacking I've gotten through the install and config. However, if anyone knows how to make with work with autotheme (I've tried the suggestions I've found on the forums and no luck, just a blank page), please post!

~Hash
Last edited by Hashberrie on Sun Dec 03, 2006 7:36 am, edited 1 time in total.
Hashberrie
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Sun Nov 26, 2006 2:52 pm

Roster 1.7 Nuke port! Zipped: 10 august 2006

Postby pablo » Mon Jan 15, 2007 7:10 am

Nice one i downloaded another version and it wouldn't even istall cool this one does sweet. but thats where it all starts going wrong. well not really having an issue with the guild info?? i fill out the details and keep getting this???

Could not find guild: 'Elite Force' for server 'Executus'
You need to load your guild first and make sure you finished configuration

Click here for installation instructions

Having the same problem with the non nuke ported version also???

any idea i would like to use the version as i have nuke installed but have no luck with either download and copied to my addon dir the latest Char guild and pvp profilers but nothing the same and i can't install the maxres addon because of this??

i used the update and got my files from the wow/WTF/xxx/ etc folder and into the pass and pressed update got no error that i noticed just refresed??

any ideas

http://www.makemehot.co.uk/elite_force/ ... ame=Roster
pablo
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 13, 2007 9:20 am

Roster 1.7 Nuke port! Zipped: 10 august 2006

Postby zanix » Tue Jan 16, 2007 4:29 am

The nuke port is very, very out of date

I would suggest getting the standalone version
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Previous

Return to phpNuke

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron