Roster - Guild Update settings correct yet dont work?

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

Roster - Guild Update settings correct yet dont work?

Postby dutiful » Thu Aug 10, 2006 11:25 pm

Hi bear with me im a bit of a noob luckily you guys made a flavour fusion f&^% fantastic utility in roster i just cant seem to nail it to get it to work ^^

My prob - on the config page i get this error at the top of the page (i think its harmeless and due to an empty DB)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /homepages/19/d107500440/htdocs/dutybound/roster/admin/config.php on line 300

the main prob is i cant upload the guildinfo.lua? i do the char profile fine but there is no upload area for the guild bit? i take it this happens automatically when i put in the officer password (i used the admin password here is that right)

Would appreciate help here peeps as this lookd bloody great i just cant use it :(
once i have got the upload done for the guild im sure it will be fine.

just to note the settings i used.

Guild: Duty Bound (spelt exactly right case sensitive)
Server: Azjol-Nerub (spelt exactly right case sensitive)
dutiful
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 10, 2006 9:33 pm

Re: Roster - Guild Update settings correct yet dont work?

Postby ogixe » Fri Aug 11, 2006 1:29 am

Regarding foreach warning, I did a Search and found this:

http://www.wowroster.net/Forums/viewtopic/t=38.html

Install latest WoW addons Characterprofiler and GuildProfiler (found here at downloads) , start WoW, open guild tab and press save, open character tab press Save, if it asks for opening other tabs plz do so and then quit WoW.

Guildinfo.lua? you prolly mean Guildprofiler.lua.
Upload characterprofiler.lua together with your Officer-password, this is enough to fill the database/roster with your players.
And you should also see a log when everything is done. :D
//ogixe
User avatar
ogixe
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Tue Jul 04, 2006 9:06 pm

Re: Roster - Guild Update settings correct yet dont work?

Postby dutiful » Wed Dec 13, 2006 5:58 am

all sorted im a nob :D ty for yer help
dutiful
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 10, 2006 9:33 pm

Re: Roster - Guild Update settings correct yet dont work?

Postby Rynoa » Thu Dec 14, 2006 1:55 am

I'm having this same problem, except that when I upload my characterprofiler file and enter my password, the update log shows up blank. I've tried numerous times to save my char's info as well as the guild's. I also get a large block of stray code at the top of my page.

Can anyone take a look here? http://winged-angel.net/liberti/roster/update.php

I appreciate it!
Rynoa
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Thu Dec 14, 2006 1:51 am

Roster - Guild Update settings correct yet dont work?

Postby zanix » Thu Dec 14, 2006 2:57 am

*sigh*

Read the stickied forums
WoW 2.0 Patch
What happens to WoWRoster on Tuesday, December 5th?

Roster 1.7.1 is not compatible with WoW 2.0
Read the forum post for more info
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron