Unable to link Sigs in phpbb

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Unable to link Sigs in phpbb

Postby rogue329 » Tue Aug 15, 2006 1:05 am

Everything seems to be set correctly but the images are not showing up in user signature areas.

Siggen appears to be creating the images correctly from the roster because I can view them in IE and Firefox by just typing the link into the address window. However when I attempt to add them to my profiles using the [img]call%20in%20phpbb%20I%20just%20see%20'[img]http://myrosteraddress.com/addons/siggen/siggen.php?name=rogue329[/img].

We can link to the saved images but then they are not updated unless the administrator goes in and hits update. I know that we had this working on a previous site but for the life of me I cannot remember what the catch is.

I ran rosterdiag and these are the results.
PHP Settings phpinfo() page

PHP Version 5.0.4
PHP API Type cgi
safe_mode Off

GD Support

GD Status On
GD Version bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support Yes
FreeType Linkage with freetype
T1Lib Support No
GIF Read Support Yes
GIF Create Support Yes
JPG Support Yes
PNG Support Yes

Config Values Show Entire $roster_conf array

version 1.7.0


Not sure what we are missing.....any suggestions would be greatly appreciated.
Last edited by rogue329 on Tue Aug 15, 2006 1:15 am, edited 3 times in total.
rogue329
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Sat Jul 22, 2006 5:32 am

Re: Unable to link Sigs in phpbb

Postby Averen » Tue Aug 15, 2006 3:01 am

From what I remeber phpbb does not allow showing of image links with ".php" etc in them, as in they have to be solid image files, eg .png.gif etc. If that's not what your problem is then I apologise.
User avatar
Averen
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 152
Joined: Thu Jul 20, 2006 5:18 am

Unable to link Sigs in phpbb

Postby zanix » Tue Aug 15, 2006 11:16 am

Read the SigGen docs again
I have metioned all this info in them
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Unable to link Sigs in phpbb

Postby seleleth » Tue Aug 15, 2006 8:51 pm

Alternatively, you can try to use these:
Signature: http://www.yoursite.com/roster/addons/s ... hp/Bob.png
Avatar: http://www.yoursite.com/roster/addons/s ... hp/Bob.png
NOTE: This method for accessing siggen does not work on all servers


If that doesn't work, read the additional info in this section of the WiKi:

http://www.wowroster.net/wiki/index.php ... gGen#Usage
User avatar
seleleth
Gimpy Developer
Gimpy Developer
 
Posts: 59
Joined: Thu Jul 06, 2006 10:26 pm
Location: Salt Lake City, UT

Re: Unable to link Sigs in phpbb

Postby throgdon » Tue Sep 26, 2006 10:50 pm

You can also try enabling HTML in the PHPBB admin forum config and then use <img src="http://www..."></img> - that works for me
throgdon
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 01, 2006 12:49 am

Re: Unable to link Sigs in phpbb

Postby EvilEvil » Sun Oct 01, 2006 8:05 pm

what worked for me was to use [img]before%20your%20address%20and[/img] after the address
Last edited by EvilEvil on Sun Oct 01, 2006 8:06 pm, edited 1 time in total.
EvilEvil
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Mon Jul 24, 2006 9:43 pm

Unable to link Sigs in phpbb

Postby nightfighter » Wed Oct 04, 2006 2:52 am

I setup mine to generate when the CP.lua was uploaded and save them to a directory. Then all of my people point to their saved images directly instead of to the php file. This also saved on some of the processing time that each call to get the image viewed took. If you have a small guild this might not matter, but I have 350 members and that is a lot of generating all the time when they are all using them (well some of them do anyway. :) ).
User avatar
nightfighter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 169
Joined: Wed Jul 05, 2006 11:25 pm
Location: Boise, Idaho, USA


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron