I cannot get WoWRosterDF to work!

Dragonfly integration forum

I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby RottGutt » Tue Aug 22, 2006 4:46 pm

I am getting this error:

Could not find guild: 'Freaks Uf Nature' for server 'Dunemaul'
You need to load your guild first and make sure you finished configuration


I have re-uploaded and re-installed 3 times now, and continue to get the same error. Although I searched through the Forums and found multiple references to the same type of error, nobody has posted an actual fix for this problem. I am pretty sure I configured WoWRosterDF correctly, but I am totally stumped here. Can anyone help?

By the way, is there an actual installation guide available for the DF version of this module? I went to my Admin panel and installed the module there, but that is all I did. I then went to the WoWRosterDF icon in the Admin panel (the icon does not show up by the way) and did my configuration there. Did I miss a step or two?

Thanks,

RottGutt
Last edited by RottGutt on Wed Aug 23, 2006 10:49 am, edited 1 time in total.
RottGutt
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 92
Joined: Sun Aug 13, 2006 12:07 am

I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby zanix » Wed Aug 23, 2006 4:34 am

Yes, log in as the dragonfly CMs admin and upload your CP.lua file
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby RottGutt » Wed Aug 23, 2006 6:03 am

zanix wrote:Yes, log in as the dragonfly CMs admin and upload your CP.lua file


Thank you for the response. Unfortunately I am still getting the same error message as shown in the 2nd screenshot I posted. Are there any troubleshooting steps I can try to find out why it cannot find my Guild?

Thanks,

RottGutt
RottGutt
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 92
Joined: Sun Aug 13, 2006 12:07 am

I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby zanix » Wed Aug 23, 2006 6:28 am

Do you have the GuildProfiler addon for WoW?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby RottGutt » Wed Aug 23, 2006 7:50 am

zanix wrote:Do you have the GuildProfiler addon for WoW?


Unless it is built into WoWRosterDF, then no. I will search around, but could you please post a link for it in case I cannot find it? Thanks!

RottGutt

EDIT: That fixed it! It seems to be working great now! Thank you so much for the info. On a side note, I think it would be a great idea to write a short set of Installation Instructions, especially noting the add-ons that you HAVE TO INSTALL to make WoWRosterDF work.

Thanks again for your hard work on this module, and I look forward to v1.7.1!
Last edited by RottGutt on Wed Aug 23, 2006 8:11 am, edited 1 time in total.
RottGutt
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 92
Joined: Sun Aug 13, 2006 12:07 am

I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby Anaxent » Wed Aug 23, 2006 9:55 am

i just updated the port please pick it up and upload over writting the files there.
User avatar
Anaxent
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 642
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:27 am
Location: Phoenix, Az

Re: I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby RottGutt » Wed Aug 23, 2006 10:49 am

Anaxent wrote:i just updated the port please pick it up and upload over writting the files there.


I just downloaded the updated port (v1.7.0b2) and uploaded it to my site, overwriting the existing files. But now when I go to WoWRosterDF, I just get a page telling me "A database error has occured". The same happens when I logon as Admin and go to the WoWRosterDF Admin icon. I did notice that when I unzipped the download the archive only held the "module" portion of WoWRosterDF. The "images" and "saved" folder were not included. Any suggestions?

RottGutt

EDIT: I received this SQL error message in my Inbox:

On /index.php?name=WoWRosterDF
While executing query "SELECT `config_name`, `config_value` FROM `WoW_wowrosterdf_roster_config` ORDER BY `id` ASC;"

the following error occured: Table 'freak6_funwow.WoW_wowrosterdf_roster_config' doesn't exist

In: /home/freak6/public_html/modules/WoWRosterDF/lib/wowdb.php on line: 59


The tables that my initial installation of WoWRosterDF created are:

WoW_wowrosterdf_account
WoW_wowrosterdf_addon_siggen
WoW_wowrosterdf_config
WoW_wowrosterdf_guild
WoW_wowrosterdf_items
WoW_wowrosterdf_mailbox
WoW_wowrosterdf_members
WoW_wowrosterdf_pets
WoW_wowrosterdf_players
WoW_wowrosterdf_pvp2
WoW_wowrosterdf_quests
WoW_wowrosterdf_realmstatus
WoW_wowrosterdf_recipes
WoW_wowrosterdf_reputation
WoW_wowrosterdf_skills
WoW_wowrosterdf_spellbook
WoW_wowrosterdf_spellbooktree
WoW_wowrosterdf_talents
WoW_wowrosterdf_talenttree


I hope this can help with troubleshooting!
Last edited by RottGutt on Wed Aug 23, 2006 11:06 am, edited 3 times in total.
RottGutt
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 92
Joined: Sun Aug 13, 2006 12:07 am

Re: I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby RottGutt » Thu Aug 24, 2006 7:08 am

I just uninstalled, then re-installed the WoWRosterDF module, and it seems to be working now. The only thing I can see not working correctly are the mouse-overs of Character's equipment. Was this feature taken out of the new version 1.7.0b2?

RottGutt
Last edited by RottGutt on Thu Aug 24, 2006 7:12 am, edited 2 times in total.
RottGutt
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 92
Joined: Sun Aug 13, 2006 12:07 am

I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby Anaxent » Fri Aug 25, 2006 12:19 am

right When i posted this last update i was woprking with a site that is using item stats and i had to remove the over lib includes from the roster header file. If you add item stats to your site it will fix the tooltips and if not ill post the changed files here shortly.
User avatar
Anaxent
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 642
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:27 am
Location: Phoenix, Az

Re: I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby RottGutt » Fri Aug 25, 2006 2:32 am

Anaxent wrote:right When i posted this last update i was woprking with a site that is using item stats and i had to remove the over lib includes from the roster header file. If you add item stats to your site it will fix the tooltips and if not ill post the changed files here shortly.


Cool man! I will look forward to the updated files.

RottGutt
RottGutt
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 92
Joined: Sun Aug 13, 2006 12:07 am

Re: I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby Foulplay » Wed Sep 27, 2006 2:59 am

I am having the exact same problem, only I have used both the character and guild profilers (latest versions) with no luck.

My questions are:

1. Am I supposed to upload the GuildProfiler.lua or the CharacterProfiler.lua at the upload screen..

2. When I upload, do I have to enter in the admin password to make it work? It hasn't so far... with either file...

3. When I click upload, the Update Log is empty. Is this normal? I am thinking no... which might be a clue as to what my problem is...

I appreciate any help on this. Also, if there is a set of instructions somewhere, please supply a link :D

edit: I have a feeling that the mod for WoW isn't working correctly. The .lua files do not really have any sort of info, like my character name... I am wondering if that is the problem...

***ok I found out via google that you have to get the *.lua from the C:\Program Files\World of Warcraft\WTF\Account\$Account\SavedVariables\CharacterProfiler.lua file! I was looking in the main addon folder >.<

Hope that helps anyone else that has a similar problem
Last edited by Foulplay on Wed Sep 27, 2006 3:42 am, edited 2 times in total.
Foulplay
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 27, 2006 2:44 am

I cannot get WoWRosterDF to work!

Postby jimig1 » Wed Sep 27, 2006 3:57 am

1) click on finished configuration
2) click on guild configuration
3) fill in the Guild name as shown in the CharacterProfiler.lua and same with the server name

Image

i think this is the problem you are having
User avatar
jimig1
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Fri Jul 07, 2006 10:48 pm


Return to Dragonfly

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron