No text displayed on sig

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

No text displayed on sig

Postby chaoticjelly » Wed Aug 23, 2006 3:19 am

Hi all,

Searched but didn't find a similiar issue. A friend of mine has set up her site using wowroster and the siggen. I had no issues when I setup mine, but hers is not allowing any sig to display the text on it. No matter what color combos, etc. I have compared all of her settings to mine and they are identical.

This is what the sig looks like

Image

Thanks for any assistance!
chaoticjelly
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Sat Jul 29, 2006 7:57 pm

No text displayed on sig

Postby zanix » Wed Aug 23, 2006 4:52 am

Ah, the old "yellow" text issue
You server doesn't use freetype fully

If you check this link to your gd info
http://www.quiltingweb.com/~myths/roster/gd_info.php
Notice that your freetype linkage is
Code: Select all
FreeType Linkage: with TTF library


The is a possible fix, try opening all your background images and resave them as 8-bit png files
This might fix your problem
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: No text displayed on sig

Postby chaoticjelly » Wed Aug 23, 2006 4:45 pm

Thanks a ton Xanix!
chaoticjelly
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Sat Jul 29, 2006 7:57 pm

Re: No text displayed on sig

Postby Zevlestich » Tue Sep 12, 2006 6:51 am

Hi,

I do the solution to convert to 8 bit, but the text still "yellow".
Do you have another solution ?



Here is my gd_info.php

GD support: yes
GD Version: 2.0 or higher
FreeType Support: yes
FreeType Linkage: with TTF library
T1Lib Support: yes
GIF Read Support: yes
GIF Create Support: yes
JPG Support: yes
PNG Support: yes
WBMP Support: yes
XBM Support: no
JIS-mapped Japanese Font Support: no


Thanks,

ZEv
User avatar
Zevlestich
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 06, 2006 10:26 pm

No text displayed on sig

Postby zanix » Tue Sep 12, 2006 7:31 am

Nope sorry
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

No text displayed on sig

Postby JamesG89 » Mon Sep 18, 2006 9:11 am

umm mine is

* GD support: yes
* GD Version: 2.0 or higher
* FreeType Support: yes
* FreeType Linkage: with freetype
* T1Lib Support: no
* GIF Read Support: yes
* GIF Create Support: yes
* JPG Support: yes
* PNG Support: yes
* WBMP Support: yes
* XPM Support: no
* XBM Support: no
* JIS-mapped Japanese Font Support: no

Yet it still tells me this error message:

GD Functions are not available
SigGen REQUIRES GD with FreeType support
JamesG89
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Wed Aug 16, 2006 9:28 pm

No text displayed on sig

Postby zanix » Mon Sep 18, 2006 11:47 am

JamesG89 wrote:umm mine is

* GD support: yes
* GD Version: 2.0 or higher
* FreeType Support: yes
* FreeType Linkage: with freetype
* T1Lib Support: no
* GIF Read Support: yes
* GIF Create Support: yes
* JPG Support: yes
* PNG Support: yes
* WBMP Support: yes
* XPM Support: no
* XBM Support: no
* JIS-mapped Japanese Font Support: no

Yet it still tells me this error message:

GD Functions are not available
SigGen REQUIRES GD with FreeType support
Hmmm, weird...
Maybe one of the functions that I check for isn't available
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron