Some (small) errors during install

Installation issues with WoWRoster

Some (small) errors during install

Postby GuaRRand » Wed Aug 23, 2006 11:41 pm

After installation, when i started configuration, i got this error ontop of the screen (above the logo)

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/www/www.glcoti.com/public_html/roster/admin/config.php on line 300

Then after i clicked on stuff and saved settings and tried to do a roster diag. i got

Notice: Undefined variable: updateTime in /usr/www/www.glcoti.com/public_html/roster/lib/menu.php on line 80

Besides that.... all ok up till now. havent been able to upload any char info etc.. yet.. due to the servers being down :P

ideas?
User avatar
GuaRRand
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 32
Joined: Wed Aug 23, 2006 9:59 pm
Location: NL

Some (small) errors during install

Postby zanix » Thu Aug 24, 2006 3:20 am

Look in the FAQ section for the answer to your first question
http://www.wowroster.net/Forums/viewforum/f=4.html

As for the second, the answer for the first is also an answer for this as well
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Some (small) errors during install

Postby GuaRRand » Thu Aug 24, 2006 11:35 am

That last part sounds like a chinese fortunecookie :P

But i'll check it out. Thnx
User avatar
GuaRRand
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 32
Joined: Wed Aug 23, 2006 9:59 pm
Location: NL

Some (small) errors during install

Postby zanix » Thu Aug 24, 2006 11:39 am

It just means that you have no data uploaded, thats all
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Some (small) errors during install

Postby GuaRRand » Thu Aug 24, 2006 12:16 pm

Ah, yeah that would be right then... since i havent been able to log on yet :(
*insert ranting about patchday*

Thnx/
User avatar
GuaRRand
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 32
Joined: Wed Aug 23, 2006 9:59 pm
Location: NL


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron