uploading error

CharacterProfiler.lua file uploading issues

uploading error

Postby Smokinya » Tue Aug 29, 2006 3:51 pm

Greetings,

When I try and do an upload I get the following error

Cannot update Character Data
1406: Data too long for column 'ranged_range' at row 1

Anyone seen this error before?
Smokinya
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jul 07, 2006 1:40 am

Re: uploading error

Postby Smokinya » Wed Aug 30, 2006 3:11 am

by chance anyone seen this error? I am the guild master and seem to be 1 of 2 people unable to upload. It has something to do with my char and I dont know what. I have tried from 3 differant system to upload.

My GF has no issue uploading at all. So I tried it from hers and still the same error. Any help would be great.
Smokinya
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jul 07, 2006 1:40 am

uploading error

Postby zanix » Wed Aug 30, 2006 9:05 am

Never seen it

Have them do the following
Get the newest version of CP (as of this post 1.6.1)
Type this in WoW
Code: Select all
/cp purge all

Then re-upload CP.lua
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: uploading error

Postby Smokinya » Wed Aug 30, 2006 10:51 pm

I have loaded the new CP at first thinking that might be my issue. When I still got the error I then did the /cp purge all. Sadly this didnt fix the error.
Smokinya
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jul 07, 2006 1:40 am

Re: uploading error

Postby Pert » Thu Aug 31, 2006 3:37 am

I used to get an error labeled "0:". Needless to say, I had no idea where to begin. I changed my config to allow access to update.php, instead of using phpbb2. Then, the error I got was the same 1406 error you're seeing. I took a gamble and opened the roster db. In the roster_players table I changed the type of field for ranged_range from VARCHAR(16) to VARCHAR(32). So far, updating is working fine now. I can't claim this is the correct way to fix it but it's working now for me.

--Pert
Pert
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Sun Jul 09, 2006 12:37 pm

uploading error

Postby zanix » Thu Aug 31, 2006 4:32 am

Pert wrote:I used to get an error labeled "0:". Needless to say, I had no idea where to begin. I changed my config to allow access to update.php, instead of using phpbb2. Then, the error I got was the same 1406 error you're seeing. I took a gamble and opened the roster db. In the roster_players table I changed the type of field for ranged_range from VARCHAR(16) to VARCHAR(32). So far, updating is working fine now. I can't claim this is the correct way to fix it but it's working now for me.

--Pert
It's one way to do it
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: uploading error

Postby Smokinya » Thu Aug 31, 2006 6:09 am

Editing the range value worked like a champ for me. thank you for the info!
Smokinya
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jul 07, 2006 1:40 am

uploading error

Postby Toralf » Thu Aug 31, 2006 5:34 pm

yeah

i had the same problem but witch changig from 16 to 32 it works.
thank you.

other problem tha is have was on one quest so i think i do the same an change the value from 64 to 128 an also works fine. other problem same idea an FUN.

thank you so much.


Toralf
Toralf
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Fri Aug 11, 2006 1:53 pm

Re: uploading error

Postby blackwolf_wx » Wed Sep 13, 2006 1:27 am

Pert wrote:Then, the error I got was the same 1406 error you're seeing. I took a gamble and opened the roster db. In the roster_players table I changed the type of field for ranged_range from VARCHAR(16) to VARCHAR(32). So far, updating is working fine now. I can't claim this is the correct way to fix it but it's working now for me.

--Pert


This fix worked for me as well. I had a clean (new) install of roster 1.7 and the latest characterprofiler 1.6.1 when the error occurred on one of my character uploads.
blackwolf_wx
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Tue Aug 22, 2006 2:18 am


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron