Realmstatus doesn't work

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

Re: Realmstatus doesn't work

Postby thewhiteboy » Tue Oct 10, 2006 6:59 pm

thewhiteboy wrote:
PleegWat wrote:thewhiteboy: That is not the correct fix. You need to configure it correctly in the roster config.

The realmstatus table is only used to cache the server status, so it doesn't have to pull it from blizzard's servers on each page request.



guess we'll find out tuesday when they bring the servers down.
roster config was set up correctly which should update your tables right?
if the tables have no info then what? I only filled in 2 slots in the DB. server_name and servertype. The rest updated on their own.


Just an update on this because i forgot to check my site last week when the servers were down..yea it works :) Terenas - offline -
thewhiteboy
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Thu Sep 28, 2006 11:46 pm

Realmstatus doesn't work

Postby GuaRRand » Wed Oct 11, 2006 6:23 pm

not working for AD :(
User avatar
GuaRRand
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 32
Joined: Wed Aug 23, 2006 9:59 pm
Location: NL

Realmstatus doesn't work

Postby sturmy » Wed Oct 11, 2006 10:58 pm

BTW: confirmed & working on FR EU servers with the change recommended following my last post.
sturmy
WR.net Expert
WR.net Expert
 
Posts: 160
Joined: Wed Aug 16, 2006 9:07 pm

Realmstatus doesn't work

Postby GuaRRand » Thu Oct 26, 2006 6:07 pm

i still have it showing offline 24/7
http://www.glcoti.com/roster

The name of teh EU realm is Argent Dawn.
I also use all lowercase and with an _ in between....but nothing works.

If it works for everyone else, then i am doing somethign wrong....can anyone help me see it??
User avatar
GuaRRand
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 32
Joined: Wed Aug 23, 2006 9:59 pm
Location: NL

Re: Realmstatus doesn't work

Postby shaun.voysey » Tue Oct 31, 2006 7:20 pm

GuaRRand wrote:i still have it showing offline 24/7
http://www.glcoti.com/roster

The name of the EU realm is Argent Dawn.
I also use all lowercase and with an _ in between....but nothing works.

If it works for everyone else, then i am doing somethign wrong....can anyone help me see it??


Have you upgraded to 1.7.1? if you have, I bet you are on a Windows 2003 Server. :)

go here :-

http://www.wowroster.net/Forums/viewtopic/t=1625.html

and check out my post with an attached RealmStatus fix for Roster 1.7.1.

There is another realmstatus fix for 1.7.0 further back in this thread.
User avatar
shaun.voysey
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 70
Joined: Thu Aug 10, 2006 12:50 pm
Location: Berkshire, England

Previous

Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron