Sigs not saved upon UU upload?

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Sigs not saved upon UU upload?

Postby sturmy » Mon Sep 18, 2006 10:23 pm

Strange thing happening. I wonder if it's linked to my web host or another tricky interaction.

When a character is updated via the Roster, the sigs update like a charm whether the dynamically generated or the saved files.

When using UniUploader, all parameters are updated fine, but the saved sig files are not (dynamically generated files are OK).

I found out about this as some of my guild mates used character profiler 1.5.x and were all displayed as females in their sigs. I told them "update character profiler, e.g. by using UU as we have the official versions uploaded as well, and it will do it magically". But this wasn't updating the sig files (which they use on our forum).

Anyone can help on this one?
sturmy
WR.net Expert
WR.net Expert
 
Posts: 160
Joined: Wed Aug 16, 2006 9:07 pm

Re: Sigs not saved upon UU upload?

Postby knappster » Tue Sep 19, 2006 2:57 am

I vaguely recollect having a similar issue. I solved it somehow, but I can't for the life of me remember what I had to do. I think I had to edit one of the siggen files... I will update you if I remember anything...
knappster
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 63
Joined: Fri Jul 21, 2006 11:12 pm

Sigs not saved upon UU upload?

Postby zanix » Tue Sep 19, 2006 10:19 am

Known Issue
Sorry I didn't have a post like this yet

Fixing this requires re-writing the image generator code in SigGen
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Sigs not saved upon UU upload?

Postby nightfighter » Fri Oct 06, 2006 2:09 am

This was talked about and a workaround proposed in post:

http://www.wowroster.net/Forums/viewtopic/t=63.html
User avatar
nightfighter
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 169
Joined: Wed Jul 05, 2006 11:25 pm
Location: Boise, Idaho, USA

Re: Sigs not saved upon UU upload?

Postby Sunstrider » Sat Jan 13, 2007 3:58 pm

I know this is an old thread, but I'm having this problem now that I've updated to siggen 0.2

UU does not generate sigs or avatars, upload works like a charm.

Latest versions of everything, uu 2.5.0.
Last edited by Sunstrider on Sat Jan 13, 2007 3:59 pm, edited 1 time in total.
Sunstrider
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Sun Dec 10, 2006 2:23 am

Sigs not saved upon UU upload?

Postby Sunstrider » Sat Jan 13, 2007 4:18 pm

Never mind, I found a post in uniuploader forums where it's being worked on.
Sunstrider
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Sun Dec 10, 2006 2:23 am


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron