Siggen not updating on guild update.

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Siggen not updating on guild update.

Postby Nightreaver » Fri Mar 09, 2007 10:56 pm

allow_url_fopen is on

readfile is disabled? how to see? how to enable?

eg.. .../rladdons/siggen/sig.php?member=
instead of ../rl/addons/siggen/sig.php?member=
Nightreaver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 05, 2006 1:29 am

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Fri Mar 09, 2007 11:39 pm

Nightreaver wrote:allow_url_fopen is on

readfile is disabled? how to see? how to enable?

eg.. .../rladdons/siggen/sig.php?member=
instead of ../rl/addons/siggen/sig.php?member=

I need the full url, not part of it

Zartose wrote:Once I get home I'll PM you the info, sitting at work atm. Would you like me to update to the new Siggne 2.4 1st?

I have not read much about it yet just saw there was a update.

There are minor changes to how the save path is handled, trying it couldn't hurt
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby Nightreaver » Sat Mar 10, 2007 12:19 am

Nightreaver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 05, 2006 1:29 am

Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Sat Mar 10, 2007 12:30 am

To a signature image not your roster

I need the full link that siggen displays for the preview link
Last edited by zanix on Sat Mar 10, 2007 12:30 am, edited 1 time in total.
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby Nightreaver » Sat Mar 10, 2007 12:46 am

Nightreaver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 05, 2006 1:29 am

Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Sat Mar 10, 2007 1:51 am

Besides the image loading painfully slow, it works

I don't see anything wrong in rosterdiag.php
I think your server just doesn't allow readfile(), which means no sig generation with UniUploader

PS: Your site is very, very, very slow
There may be something else entirely wrong with your host
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Siggen not updating on guild update.

Postby Nightreaver » Sat Mar 10, 2007 1:56 am

siggen with UU worked with 0.2.1.. is readfile new in 2.4?


jeah, its slow -.-
Nightreaver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 05, 2006 1:29 am

Siggen not updating on guild update.

Postby Zartose » Mon Mar 12, 2007 6:34 am

PM'ed you the log in info,llet me see bout the CP stuff, sweet got it uploaded.
My thread was hijacked!!! :razz:
Attachments
characterprofiler.lua
(894.47 KiB) Downloaded 79 times
Last edited by Zartose on Mon Mar 12, 2007 6:37 am, edited 3 times in total.
Image
User avatar
Zartose
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 18
Joined: Fri Aug 04, 2006 1:06 am

Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Mon Mar 12, 2007 7:24 am

I just uploaded your CP.lua file and the images show up in the update log

It seems profiles with data are being saved
http://www.guildsunder.us/modules/Roster1/addons/siggen/sig/Tadyen.jpg
http://www.guildsunder.us/modules/Roster1/addons/siggen/sig/Ramble.jpg

As for the others that are just [] (blank)
You did not have "Default character image" set
That would be the reason why they are blank

I have set the default images for you
Last edited by zanix on Mon Mar 12, 2007 7:26 am, edited 1 time in total.
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Siggen not updating on guild update.

Postby Zartose » Mon Mar 12, 2007 7:30 am

Oh crap man, I hate that I bothered you with something like that!! I don't know how that happened. Thank you for helping with that, I knew it had to be some setting I was missing. :P

Thanks again!

Rob
Image
User avatar
Zartose
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 18
Joined: Fri Aug 04, 2006 1:06 am

Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Mon Mar 12, 2007 11:21 am

no problem
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby Beltic » Wed Mar 14, 2007 2:48 pm

i seem to have a somewhat similar problem. The roster is updating fine, however, and i dunno why, the avatars and sigs dont update in the forums. For example, I see that my avatar HERE is updated (im a 66 hunter atm) but on my forums, they dont!

confused!
Image
User avatar
Beltic
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Tue Dec 19, 2006 9:05 am

Siggen not updating on guild update.

Postby PleegWat » Wed Mar 14, 2007 2:58 pm

Here you are linking to siggen. Maybe you're using the saved image on your guild forums, and those aren't being updated?
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Wed Mar 14, 2007 10:14 pm

Or your browser cache is stale
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby Raichu » Thu Mar 15, 2007 7:54 am

zanix wrote:Are the images showing up in the update log?


Sorry if i derail this thread, my log doesnt show the images, just the X like a deadlink. My images are in the right place and shows in preview and in the character information page. Any ideas?
Raichu
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 18
Joined: Mon Jan 29, 2007 11:51 pm

PreviousNext

Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron