Siggen not updating on guild update.

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Fri Mar 16, 2007 1:55 am

If you upgraded SigGen, make sure you overwrote all the files
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Siggen not updating on guild update.

Postby Raichu » Fri Mar 16, 2007 4:56 am

I overwrote and everything, same thing, been like that for a while now, even previous version
Raichu
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 18
Joined: Mon Jan 29, 2007 11:51 pm

Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Fri Mar 16, 2007 7:34 am

View the image in it's own window, and see if there are any errors
If you do not see any, go to "View Source" and see if there are errors there
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Siggen not updating on guild update.

Postby Raichu » Fri Mar 16, 2007 8:57 am

http://wow.idvisdesign.com/roster/addon ... ber=Raichu is the broken link on the log , opening the link gives me a blank page. Viewing the source it says:

Code: Select all
<!-- Image Saved: [/raid/0/idvisdes/wow.idvisdesign.com/htdocs/roster/addons/siggen/sig/Raichu.png] -->
Raichu
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 18
Joined: Mon Jan 29, 2007 11:51 pm

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby tuigii » Fri Mar 16, 2007 9:41 am

Raichu wrote:http://wow.idvisdesign.com/roster/addons/siggen/siggen.php?mode=signature&etag=0&member=Raichu is the broken link on the log , opening the link gives me a blank page. Viewing the source it says:

Code: Select all
<!-- Image Saved: [/raid/0/idvisdes/wow.idvisdesign.com/htdocs/roster/addons/siggen/sig/Raichu.png] -->

The good news ....

Code: Select all
http://wow.idvisdesign.com/roster/addons/siggen/sig/Raichu.png

Works :
Image
So, the image is (was) generated before.

This also works (gives en empty signature..)
Code: Select all
http://wow.idvisdesign.com/roster/addons/siggen/siggen.php?mode=signature

Image
Strange : adding a &member=Raichu (or &name=Raichu) doesn't yield anything....
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby Raichu » Fri Mar 16, 2007 8:16 pm

Yeah i know, the images are created and everything else works fine, not that it really matters , this is just happening in the logs, just hate seeing red x's all over.
Raichu
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 18
Joined: Mon Jan 29, 2007 11:51 pm

Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Sat Mar 17, 2007 3:45 am

Raichu, you might have "suppress image output" turned on
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby Neriyah » Sat Mar 17, 2007 9:04 pm

Seems I have a similar problem updating Guild.
When using UU I get the function readfile() failed
allow_url_fopen is on

Updating via Roster works fine only with UU it doesn't.

Guild update was working with 0.23 but once I updated to 0.24 these problems started.
Last edited by Neriyah on Sat Mar 17, 2007 9:09 pm, edited 1 time in total.
Neriyah
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Wed Aug 23, 2006 3:38 pm

Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Sat Mar 17, 2007 9:07 pm

I don't know what it is with some servers, they just don't allow readfile some times
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby Neriyah » Sat Mar 17, 2007 9:25 pm

The funny thing is that readfile works . I use it on my server for other stuff too, and it was working before update to 0.2.4 with UU. I updated from 0.2.3 but then tried using the full package too.

edit:
Here's a little test I did:
http://www.celticfist.com/test.php
Last edited by Neriyah on Sat Mar 17, 2007 9:27 pm, edited 1 time in total.
Neriyah
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Wed Aug 23, 2006 3:38 pm

Siggen not updating on guild update.

Postby zanix » Mon Mar 19, 2007 1:15 pm

Maybe the url isn't correct...
You can edit the trigger.php file to just output the url and see if it is ok
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Siggen not updating on guild update.

Postby berrant » Tue Mar 20, 2007 7:12 pm

Similiar problem here...

When I update a character, or the whole guild, if the sig or avatar already exists, it will not be overwritten. So if someone leveled up or was promoted, thier sig/ava still show old rank and/or level. However, if I use my ftp to delete the old sig and then upload the guild data again, its correctly created with the new info. Suggestions?
Last edited by berrant on Tue Mar 20, 2007 7:16 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
berrant
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Wed Aug 16, 2006 12:42 am

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby Neriyah » Wed Mar 21, 2007 2:04 am

Berrant, sounds like permission problem. You can create new but can't update existing.

Zanix cheers for the tip, found the problem:

trigger.php
Code: Select all
$temp = @readfile(ROSTER_URL.'addons/siggen/siggen.php?mode='.$single_config['id'].'&etag=0&saveonly=1&member='.urlencode(utf8_decode($member_name)));

missing / before addons/
Code: Select all
$temp = @readfile(ROSTER_URL.'/addons/siggen/siggen.php?mode='.$single_config['id'].'&etag=0&saveonly=1&member='.urlencode(utf8_decode($member_name)));

That sorted it :)

edit:
At first thought my roster config is missing the / at the end of the path but when I tried putting it there it seems roster stripped it off itself so go figure...
And I'm guessing that's the reason siggen config is missing the / in image preview path also...
Last edited by Neriyah on Wed Mar 21, 2007 2:20 am, edited 2 times in total.
Neriyah
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Wed Aug 23, 2006 3:38 pm

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby Beltic » Wed Mar 28, 2007 8:55 am

PleegWat wrote:Here you are linking to siggen. Maybe you're using the saved image on your guild forums, and those aren't being updated?


well, thanks. I found 2 problems. - 1) i was linking directly to an image, that was not getting updated. and 2) i find that I cant use the prefered /roster/addons/siggen/sig.php?member= - my phpbb forum wont process that for some reason... (** off topic, anyone have a link i can find to fix that?!?)

thanks! Keep up the great work folks..
Image
User avatar
Beltic
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Tue Dec 19, 2006 9:05 am

Re: Siggen not updating on guild update.

Postby berrant » Thu Mar 29, 2007 8:47 pm

Neriyah wrote:Berrant, sounds like permission problem. You can create new but can't update existing.


Ok, I have the chmod set to 666 (read and write access for bot sig and ava folders)

Suggestions?

TIA
Image
User avatar
berrant
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Wed Aug 16, 2006 12:42 am

PreviousNext

Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron