Failed opening

Installation issues with WoWRoster

Failed opening

Postby SonicBoom » Sat Nov 17, 2007 8:03 pm

Hey there.
I'm trying to install Roster on my site and i did al the pre install stuff.
Made a dbase
Set the permissions right.
Now when i try to run the install.php via my browser i get a php error.
It seems the script is looking for a dir.
this is the error.

Warning: main(): Failed opening '/home/www/lowlanders.100webspace.net/roster/install/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/www/lowlanders.100webspace.net/roster/install.php on line 70
Could not include /home/www/lowlanders.100webspace.net/roster/install/template.php - check to make sure that the file exists


My root dir is "lowlanders.100webspace.net"
So it wil never find "/home/www/"
How do i fix this ?

Hope that someone can help me
SonicBoom
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Sat Nov 17, 2007 7:53 pm

Failed opening

Postby zanix » Sun Nov 18, 2007 12:09 am

Make sure all your files are uploaded and that your webserver has permissions to access the files
http://www.wowroster.net/MediaWiki/Rost ... all#Step_2
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron