DF Guild Application w/ Recruitment Block

Dragonfly integration forum

Re: DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby gyrantol » Tue Jun 12, 2007 2:44 pm

Deeo wrote:another Problem:

after posting a Testapplication. I could post any further Posts with my account:

Reason:
"You cannot make another post so soon after your last; please try again in a short while."


I am having this problem too, it seems to post 1 hour ahead of the correct time. I am assuming it is because my webhosts are based in Germany and I am in the UK.

But after the hour I can post again. I have not tried making 2 applications after another to see if that would be a problem.
Image
gyrantol
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 52
Joined: Sat Apr 14, 2007 9:55 am

DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby Razac » Tue Jun 12, 2007 8:24 pm

Sorry guys was away for a bit there.

The blocks file I will be making Language rdy today.. I forgot that file b4... :(

I will look into the Time stamping.. It currently just generates the date when confirmed.. This being the Servers time. I will look into grabbing the time-zone of poster..

Right I forgot the the forums has a time set to it that prevents posting in fast intervals.. I will have to think on this one.. Im sure the annonymous account doesnt have that restriction but this would require the posting of annonymous users to be activated by the site admin.

Perhaps shoot me a PM with all the details I will look into why your DB isnt accepting it...


Deeo I will translate my language file and see if I can duplicate the problem

gryantol when the Time is corrected you should be able to post b4 the hour. :)
Razac
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 145
Joined: Thu Jul 27, 2006 6:00 pm

DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby gyrantol » Wed Jun 13, 2007 3:21 am

cool no probs Razac. Not just me who is having this problem though Deeo is too... I blame my webhosts myself :P

you would think that a UK site would have UK based servers lol
Image
gyrantol
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 52
Joined: Sat Apr 14, 2007 9:55 am

DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby Razac » Wed Jun 13, 2007 3:47 am

Almost done trying to wrap my head around the translation issue..
Razac
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 145
Joined: Thu Jul 27, 2006 6:00 pm

DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby Deeo » Wed Jun 13, 2007 4:47 am

hm, my webservers are based in germany and the timezone is german, too.
(and i sit in germany, also)

hmm, ..

the translation Problem is a little tricky, i think. =)

waiting for new testing data :)
Deeo
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 80
Joined: Mon Jul 10, 2006 2:02 pm

DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby Deeo » Wed Jun 13, 2007 7:34 pm

ah, k...

Problem with translation depends on the database. after updating the status in the database into german, the translation works.

hope that helps you.

last thing is the recruitment status itself. if i dont use "Open" for the Status (translation would be "offen"). the recruitment status is always "Closed".
"Select an Age Group" is also not translateble.
Last edited by Deeo on Wed Jun 13, 2007 7:35 pm, edited 1 time in total.
Deeo
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 80
Joined: Mon Jul 10, 2006 2:02 pm

DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby Razac » Wed Jun 13, 2007 8:13 pm

Yeah I had thought of that on the way home.. to change the installer to use the language file to and set it that way..

But I changed the value of Low in my englsih file to wowee and it didnt generate an error.

Deeo were you having issues with the time-zone posting?
Razac
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 145
Joined: Thu Jul 27, 2006 6:00 pm

Re: DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby Deeo » Thu Jun 14, 2007 5:56 am

Razac wrote:But I changed the value of Low in my englsih file to wowee and it didnt generate an error.


because nothing was set to Low, wasnt it?

if everythin is set to "closed" i could change "high", "medium" and "low" with no issues.


[quote="Razac]Deeo were you having issues with the time-zone posting?[/quote]
yes, but i only tested it, logged on and as Admin. Have to test it as anonymous to. I will do that later.
Deeo
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 80
Joined: Mon Jul 10, 2006 2:02 pm

DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby Fosfor » Fri Jun 15, 2007 7:14 am

great mod but all above 2.0 do not work for me
hall my board is screwd up when i activate the block
and get the following error

CMS Warning line 75: On /index.php? While executing query "SELECT u.username, u.user_id FROM cms_bbgroups g, nuke_bbuser_group ug, nuke_users u WHERE ug.group_id = '0' AND g.group_id = ug.group_id AND ug.user_pending = '0' AND u.user_id = ug.user_id ORDER BY u.username" the following error occured: Table 'dragonfly.nuke_bbuser_group' doesn't exist In: C:...\httpdocs\blocks\block-Recruitment.php on line: 283

any idees ?
Fosfor
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Tue Apr 24, 2007 10:56 pm

Re: DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby robojerk » Fri Jun 15, 2007 7:22 am

Fosfor wrote:great mod but all above 2.0 do not work for me
hall my board is screwd up when i activate the block
and get the following error

CMS Warning line 75: On /index.php? While executing query "SELECT u.username, u.user_id FROM cms_bbgroups g, nuke_bbuser_group ug, nuke_users u WHERE ug.group_id = '0' AND g.group_id = ug.group_id AND ug.user_pending = '0' AND u.user_id = ug.user_id ORDER BY u.username" the following error occured: Table 'dragonfly.nuke_bbuser_group' doesn't exist In: C:...\httpdocs\blocks\block-Recruitment.php on line: 283

any idees ?


Hmm. you have a cms prefix for _bbgroups and nuke prefix's for the rest.
Image
For the Horde!
Image
User avatar
robojerk
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 484
Joined: Wed Jul 05, 2006 12:17 am
Location: -The OmniMatrix- Web 3.0

DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby robojerk » Fri Jun 15, 2007 7:47 am

there is something wrong with the block, it is attempting to pull from a nuke prefix..
Last edited by robojerk on Fri Jun 15, 2007 10:08 am, edited 2 times in total.
Image
For the Horde!
Image
User avatar
robojerk
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 484
Joined: Wed Jul 05, 2006 12:17 am
Location: -The OmniMatrix- Web 3.0

Re: DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby robojerk » Fri Jun 15, 2007 7:49 am

I just did a replace all nuke_ with " . $prefix . "_

I didn't test it as I'm leaving for home right now.
Attachments
block-recruitment.zip
(2.37 KiB) Downloaded 64 times
Image
For the Horde!
Image
User avatar
robojerk
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 484
Joined: Wed Jul 05, 2006 12:17 am
Location: -The OmniMatrix- Web 3.0

DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby Fosfor » Fri Jun 15, 2007 9:14 am

works like a charm :) thanks
Last edited by Fosfor on Fri Jun 15, 2007 9:14 am, edited 1 time in total.
Fosfor
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Tue Apr 24, 2007 10:56 pm

Re: DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby foxpur » Fri Jun 15, 2007 4:55 pm

Ok, with some help from Razac we managed to get the Application to install and is now happily displayed on the web page, I WAS getting the error that was mentioned above and did the replace NUKE_ fix and that error went away.


So... next issue :=)

I was attempting to change recruitment setting, wanted to set what spaces were open/closed and the raid times. In the setting screen is another error:

Warning line : mysql_result() [function.mysql-result]: altalowed not found in MySQL result index 34

However, I figured that doesn't matter as I don't care so much about alts. But, on update of the application settings nothing happened, the data returned on updtae didn't have the changes made and there was no effective change to the display. No error seems to have show up with this lack of update.
User avatar
foxpur
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 49
Joined: Wed Jul 26, 2006 8:18 pm

DF Guild Application w/ Recruitment Block

Postby Deeo » Fri Jun 15, 2007 5:54 pm

hm, the recruitmentblock doesnt issue the error anymore. but translation doesnt work..

includes/functions/language.php

* CMS Notice line 272: There is no language file for module recruitment/form
Deeo
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 80
Joined: Mon Jul 10, 2006 2:02 pm

PreviousNext

Return to Dragonfly

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron